10.000 TL'ye AM5 anakart önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xalionis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 235
Bütçe
10.000 TL
@Ayhan Dönmez daha iyi cevaplayacaktır.

B650 kartlar, artık B850 fiyatında sayılır. Aynı bütçede B850 tercih edilemezse B650 çipset artık son tercih olması taraftarıyım. Son kullanıcı kendi karar vermeli bundan sonrasını. Ciddi fiyat avantajı olmadıkça B650 çipset artık alınmaması kanaatindeyim.

Öneriniz var mıdır peki maksimum 10.000 TL olacak şekilde? Sabahtan beri bakıyorum, karar veremedim.

B650 kartlar B850 fiyatlarına dayanmış. Bu durumda B650 zaten almak bana da saçma geliyor, sizin de fikrinizi merak ettim, aynı fikirdeymişiz. Almak isteyenler için mesela B650M-K 4K bandına düşse şu an çok güzel olurdu. B850M-K normal gaming kullanıcı için yeterli bir kart diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriniz var mıdır peki maksimum 10.000 TL olacak şekilde? Sabahtan beri bakıyorum, karar veremedim.
Eğer Wi-Fi ve BT olmasın ama stabil olsun diyorsanız B850M-K üzmeyecektir. Amazon’da 6.137 TL şu an N11’de de var ancak satıcıyı beğenmedim. Amazon’d

Az önce ilanı açtığım B850 Max gayet alınabilir bir anakart. Gigabyte X870 Gaming Wi-Fi6’da alınabilir.

B850 Max'a ben de baktım ama full beyaz buluyoruz. Bu fiyatlara sanırım önceden beyazlar uçuk fiyat olurken şimdi siyahlar saçma bir şekilde daha yüksek fiyatlarda. Şu an ASUS TUF B450-Plus Gaming kullanıyor. Uzun ömürlü bir şey olsun istiyorum.

Şu an aldığım parçalar şu şekilde: Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30, Lian Li Vector V100R siyah e-ATX, FSP VITA-850GM

Bir tek anakart kaldı. M.2 var zaten.

Gigabyte X870 Wi-Fi 6'yı satın aldım. Kafam fena karıştı, artık bir şeyi almam gerekiyordu. @Mr. Falcon.

Amazon üzerinden alsaydınız hocam. Yeni hesap kuponuyla ve prime denemesiyle bugün teslim alırsınız.

Doğru tercih hayırlı uğurlu olsun.

Amazon üzerinden alsaydınız hocam. Yeni hesap kuponuyla ve Prime denemesiyle bugün teslim alırsınız.

Doğru tercih hayırlı uğurlu olsun.

Tüm alışverişlerimi Amazon üzerinden yapıyorum zaten Teşekkürler, gözüm siparişi verdikten sonra ASRock X870 Steel Legend'a kaydı. Onu alıp kendim mi kullansam diye düşündüm; Tomahawk'ı da kardeşime veririm gibi düşündüm.

Aradaki farka değeceğini sanmıyorum.

Bu ürün mü? Buna da bakmıştım ama kafam allak bullak oldu. Eğer benim şu an kullandığım Tomahawk B650 9.000 TL civarı olsa, onu alıp geçecektim.

Evet o ürün. 9000 ₺'ye hem MSI hem de B650 almak gibi bir hata yapmayın sakın. Ben 10k bütçemiz var diye önermiştir ama X870'e bütçe çıktıysa siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…