10.000 TL'ye ASUS TUF A15 için RAM yükseltme önerisi

Bütçe
10.000 TL

leomobile

Gelişen
Dostlar selam. Elimde Asus TUF Gaming A15 FA506NC-HN006 model bir laptop var. İçerisinde 8 GB RAM takılı ve anlayacağınız üzere artık yetersiz kalıyor. PC işlerinden epey uzak kaldım ve DDR5 konusunda neredeyse hiç bilgim yok diyebilirim. RAM detaylarını görsellere ekledim.

Öncelikle Samsung M425R1GB4PB0-CWMOL yanına yine aynı model numarasına sahip RAM yerine Samsung M425R1GB4BB0-CQK veya Samsung M425R1GB4BB0-CWMOD tercih etsem birbirleri ile uyumlu çalışırlar mı yoksa illa aynı model mi tercih etmeliyim?

Yoksa hiç bunlarla uğraşmayıp uzun vadeyi düşünerek tek modül 16 GB mi geçmeliyim?

8 GB Samsung modeller yaklaşık 4 bin TL, 16 GB Transcend JetRam ise 7 bin TL civarında.

Öneri ve yorumlarınızı merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bulunduğum yerde satanlar da var ama ikinci el ürün alma işine sıcak değilim hiç.

Bu attığım link yeni alınmış laptop çıkması sıfır ayarında. Ben de böyle almıştım ama yine de siz bilirsiniz tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…