10.000 TL'ye kadar beyaz, AM5 soket ATX anakart önerisi

Bütçe
10.000 TL

Biraz sabır ederseniz GG ve Vatan Bilgisayar indirimlerini de bekleyebilirsiniz. Şu an beklentilerinize göre bunları buldum.

Asus TUF Gaming B850M-Plus WiFi7 W AM5 (LGA 1718) Soket Anakart

Bunu kendimde kullanıyorum Vatan Bilgisayar'da çoğu zaman 9.800 civarına düşüyor.

Hocam belki bütçeyi biraz daha çıkarabilirim.
ASUS B850 MAX GAMING WIFI W ATX Anakart
Bunu konuştuğunuzu gördüm de sizce almalı mıyım?
Ayrıca beyaz setup diziyorum, o yüzden tamamen beyaz bir öneriniz var mıdır?

Hayır hocam, bu fiyata bu anakartı almamalısınız. Çünkü zaten çoğu zaman 9 bin TL'nin dahi altına düşüyor. Attıklarım bundan daha mantıklı. O bütçede renkten feragat ederseniz X870 bile alabilirsiniz.

Hocam, bu attığınız güzel görünüyor. Sizce alınmalı mıdır? Ben biraz beyaz takıntılısıyım da, kb.

Kesinlikle alınabilir ama renk takıntısından kurtulursanız aynı bütçeye daha iyi bir anakart bulabiliriz. Bu anakartta kesin alınabilecek bir anakart. 6 aydır gördüğü en düşük fiyat 9.100 TL, fiyat anormal değil; ancak 1 hafta içinde de İncehesap GG ve Vatan Bilgisayar indirimlerinde farklı anakartlarda makul fiyatlara düşebilir.

Anladım hocam, teşekkür ederim. Arkadaşım bu anakartı da önermişti ama B850 daha iyi galiba.
https://www.incehesap.com/asus-b650...5-8000-ocmhz-atx-gaming-anakart-fiyati-84170/
Ayrıca hocam, sıvı soğutma olarak da bunu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…