ogzhn Yetkin Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 326 Çözümler 4 Beğeniler 355 Bugün 21:15 #1 Su an kablolu HyperX Cloud 3 kullaniyorum ancak her seyimi kablosuz topluyorum. Bu yuzden kablosuz kulaklik almak istiyorum. Hikayeli oyunlar odagimda olacak, guzel bir deneyim yaratacak kulaklik oneriniz var mi acaba Tesekkur ederim.
Su an kablolu HyperX Cloud 3 kullaniyorum ancak her seyimi kablosuz topluyorum. Bu yuzden kablosuz kulaklik almak istiyorum. Hikayeli oyunlar odagimda olacak, guzel bir deneyim yaratacak kulaklik oneriniz var mi acaba Tesekkur ederim.
RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.542 Çözümler 2 Beğeniler 2.820 Bugün 21:17 #2 Cloud 3S alabilirsiniz. Ben de sizin gibi geçtim.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.704 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.183 Bugün 21:21 #3 ASUS ROG Delta II Beyaz RGB 7.1 Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı ASUS ROG Delta II, 50 mm sürücü çapı ve 7.1 sanal çevresel ses özellikleriyle oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Detayları inceleyin. www.incehesap.com Cashback ile 8.500-9.000 TL'ye geliyor. Unleash Your Limit 2026 – ASUS Promotion promotion.asus.com
ASUS ROG Delta II Beyaz RGB 7.1 Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı ASUS ROG Delta II, 50 mm sürücü çapı ve 7.1 sanal çevresel ses özellikleriyle oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Detayları inceleyin. www.incehesap.com Cashback ile 8.500-9.000 TL'ye geliyor. Unleash Your Limit 2026 – ASUS Promotion promotion.asus.com
KS KS ogzhn Yetkin Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 326 Çözümler 4 Beğeniler 355 Bugün 21:21 #4 RapidLemming955 dedi: Cloud 3S alabilirsiniz. Ben de sizin gibi geçtim. Genişletmek için tıkla... Evet Cloud 3’ten memnundum acikcasi bir goz atacagim. 23783 dedi: ASUS ROG Delta II Beyaz RGB 7.1 Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı ASUS ROG Delta II, 50 mm sürücü çapı ve 7.1 sanal çevresel ses özellikleriyle oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Detayları inceleyin. www.incehesap.com Cashback ile 8.500-9.000 TL'ye geliyor. Unleash Your Limit 2026 – ASUS Promotion promotion.asus.com Genişletmek için tıkla... Dun siparis edip iptal etmistim. Cashback’ten haberim yoktu vallahi.
RapidLemming955 dedi: Cloud 3S alabilirsiniz. Ben de sizin gibi geçtim. Genişletmek için tıkla... Evet Cloud 3’ten memnundum acikcasi bir goz atacagim. 23783 dedi: ASUS ROG Delta II Beyaz RGB 7.1 Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı ASUS ROG Delta II, 50 mm sürücü çapı ve 7.1 sanal çevresel ses özellikleriyle oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Detayları inceleyin. www.incehesap.com Cashback ile 8.500-9.000 TL'ye geliyor. Unleash Your Limit 2026 – ASUS Promotion promotion.asus.com Genişletmek için tıkla... Dun siparis edip iptal etmistim. Cashback’ten haberim yoktu vallahi.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.704 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.183 Bugün 21:25 #5 ogzhn dedi: Dun siparis edip iptal etmistim. Cashback’ten haberim yoktu vallahi. Genişletmek için tıkla... Cloud III S veya Cashback ile Delta II arasında seçim yapabilirsiniz ikisi de güzel kulaklıklar.
ogzhn dedi: Dun siparis edip iptal etmistim. Cashback’ten haberim yoktu vallahi. Genişletmek için tıkla... Cloud III S veya Cashback ile Delta II arasında seçim yapabilirsiniz ikisi de güzel kulaklıklar.
T Trina Becerikli Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 295 Beğeniler 164 Bugün 21:40 #6 Squiglink - IEM frequency response database by GadgetryTech Compare hundreds of frequency response graphs between IEMs and earphones from manufacturers like Moondrop, Sony, 64 Audio, Fiio, and more. gadgetrytech.squig.link Açık ara 3s
Squiglink - IEM frequency response database by GadgetryTech Compare hundreds of frequency response graphs between IEMs and earphones from manufacturers like Moondrop, Sony, 64 Audio, Fiio, and more. gadgetrytech.squig.link Açık ara 3s