10.000 TL'ye kadar oyun için telefon önerisi

Bütçe
10.000 TL

qiyanaX1

Uzman
Arkadaşlar, kardeşime oyun oynaması için telefon alacağım. Yani, her oyunu ultra performansta olmasa bile en azından rahat oynatabilecek bir telefon arıyorum. En fazla 11 falan olabilir bütçe. Bu bütçede ne önerebilirsiniz? 0 veya ikinci el olabilir.

13K olsaydı CMF Phone 1 önerirdim PUBG'yi 90 FPS oynatıyordu. Bu bütçede onun harici sıfır üzer.2.elde bulabilirsen A35 poco x serisi alabilirsin.

O paraya oyunları düzgün oynatacak sıfır cihaz yok. O bütçedeki çoğu cihazda Helio 99 ve dengi işlemciler var, güçlü değiller, fazla dayanmazlar.

İkinci el Realme GT2 Pro olabilir, işlemciden kaynaklı sıcak çalışır ama dert değil, kroniği yoktu diye anımsıyorum.
Poco F5, F4 GT falan da bulunur, kroniği var mı diye bir göz at internete.

POCO X6 Pro 5g var ben de memnunum oyun telefonu zaten. POCO modellerine bak

POCO serisi genel olarak oyun performansı konusunda oldukça iyi, bende X7 Pro modelini kullanıyorum.

Mi 13T vardı sanki o aralıkta. YD kayıtlı bulabilirseniz iş görür.

Bütçeyi arttırıp ömürlük sayılabilecek X7 Pro modelini tercih edin.

13K olsaydı cmf Phone 1 önerirdim PUBG'yi 90 FPS oynatıyordu. Bu bütçede onun harici sıfır üzer.2.elde bulabilirsen A35 POCO X serisi alabilirsin.

Boş alan ve tdm hariç sabit 90 vermiyor söylemiş olayım. Benim önerim 2. el POCO F5, F6, X6 Pro olurdu. Fan ile oynayacaksa S21 FE 2. nesil. Tabii PUBG için konuşuyorum.

Ne tarz oyunlar oynuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…