Arkadaşlar, kardeşime oyun oynaması için telefon alacağım. Yani, her oyunu ultra performansta olmasa bile en azından rahat oynatabilecek bir telefon arıyorum. En fazla 11 falan olabilir bütçe. Bu bütçede ne önerebilirsiniz? 0 veya ikinci el olabilir.
Arkadaşlar, kardeşime oyun oynaması için telefon alacağım. Yani, her oyunu Ultra performansta olmasa bile en azından rahat oynatabilecek bir telefon arıyorum. En fazla 11 falan olabilir bütçe. Bu bütçede ne önerebilirsiniz? 0 veya ikinci el olabilir.
O paraya oyunları düzgün oynatacak sıfır cihaz yok. O bütçedeki çoğu cihazda Helio 99 ve dengi işlemciler var, güçlü değiller, fazla dayanmazlar.
İkinci el Realme GT2 Pro olabilir, işlemciden kaynaklı sıcak çalışır ama dert değil, kroniği yoktu diye anımsıyorum.
Poco F5, F4 GT falan da bulunur, kroniği var mı diye bir göz at internete.
Arkadaşlar, kardeşime oyun oynaması için telefon alacağım. Yani, her oyunu Ultra performansta olmasa bile en azından rahat oynatabilecek bir telefon arıyorum. En fazla 11 falan olabilir bütçe. Bu bütçede ne önerebilirsiniz? 0 veya ikinci el olabilir.
Boş alan ve tdm hariç sabit 90 vermiyor söylemiş olayım. Benim önerim 2. el POCO F5, F6, X6 Pro olurdu. Fan ile oynayacaksa S21 FE 2. nesil. Tabii PUBG için konuşuyorum.
Arkadaşlar, kardeşime oyun oynaması için telefon alacağım. Yani, her oyunu ultra performansta olmasa bile en azından rahat oynatabilecek bir telefon arıyorum. En fazla 11 falan olabilir bütçe. Bu bütçede ne önerebilirsiniz? 0 veya ikinci el olabilir.