• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

10.000 TL'ye kadar renk düzenleme ve oyun için monitör tavsiyesi

Bütçe
Maksimum 10.000 TL

conquERROR

Çalışkan
Herkese iyi bayramlar dilerim. Ben hem bir videographer - drone operatörü hem de bir oyuncu olarak hem renk doğruluğu hem de yüksek Hz ve düşük gecikme değerleri arıyorum. Araştırdığım zaman öncelikle karşıma "Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27" 0.3 ms 2K Pivot IPS 260 Hz" modeli çıktı ve okuduklarımdan sonra hiç içim el vermedi, paneli sıkıntılı bir model. Philips'in kardeşi olan, aynı paneli paylaşan "AOC Q27G4ZR 27"" modelini de istemiyorum.

Sizden ricam bu iki model dışında, 10 bin TL'yi 1 TL bile aşmayacak, esas önceliğim doğru renk performansı olan, ikinci önceliği oyun için yüksek Hz ve düşük gecikme olan monitör önermenizdir; mümkünse true 10 bit (mümkün değil farkındayım, bir umut), true 10 bit olmasa bile 8+FRC olan monitör arayışındayım. Aklımda
  • LG UltraGear 27GR75Q-B
  • MSI 27" MAG 274QPF E2
  • MSI MAG 274QF
  • ASUS TUF Gaming VG27AQ5A 27"
Modelleri var ama yine de içime sinmiyor. Sizin 10 bin TL bütçede esas amacı kurgu ve renk düzenleme, ikinci amacı oyun olan bir monitör önerirseniz çok sevinirim. Hayırlı bayramlar tekrardan herkese.

Maksimum bütçe 15k oldu*

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…