10.000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Kamerası iyiyse olur depolama o kadar sorun değil. İşlemciyi anlamadım ziraat mobilde daha mı iyi EFT yapıyor.
Yani ileride kasma donma yapması daha geç olur diye düşünüyorum daha iyi olursa tabi ne kadar kullanacaginiza da bağlı gene 3 sene falan kullanırsanız pek bir şey fark etmez işlemci.

Yani ileride kasma donma yapması daha geç olur diye düşünüyorum daha iyi olursa tabii ne kadar kullanacaginiza da bağlı gene 3 sene falan kullanırsanız pek bir şey fark etmez işlemci.

İlk telefonum S5 miniydi çıktığı hafta almıştım ölünce değiştirmek zorunda kaldım yoksa çok memnundum, bu telefonum 2. bunu da öldüğü için değiştiriyorum yoksa telefon değiştiren biri değilim.

Tamam o zaman A16 daha iyi olur güncelleme olarak daha fazla alacağı için daha güncel kalır telefon.

Hocam yenilenmiş telefon da olur derseniz eski amiral gemisi S20'ye bakabilirsiniz.
trendyol,hepsiburada
İkisi de A kalite yani aynı telefon fakat hangi sitede kuponunuz varsa veya daha ucuz ise eski ama amiral gemisi almak daha mantıklı olabilir.

İkinci el tercih edin bence yada bütçe arttırın. Onun dışında A16 fakat bu bütçelerde hiç iyi deneyim alamazsınız.

Yenilenmiş değilde ikinci el temiz daha iyi olabilir.

Ama kesinlikle katılıyorum mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…