10.000 TL'ye klavye ve kulaklık önerisi

Bütçe
10.000 TL

cansux

Becerikli
Her biri için en fazla 5.000 TL bütçe ayırabilirim. Beyaz renk istemiyorum, kablosuz da olmasın. Dediğim şekilde ek olarak uzun ömürlü ve sessiz bir model önerirseniz sevinirim ASUS harici.

ATK68 V2/Cloud III öneririm.

Her biri için en fazla 5.000 TL bütçe ayırabilirim. Beyaz renk istemiyorum, kablosuz da olmasın. Dediğim şekilde ek olarak uzun ömürlü ve sessiz bir model önerirseniz sevinirim ASUS harici.
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP
Cloud 3 S modeline bakabilirsiniz. (İkisi de kablosuz. Klavyeyi kablolu kullanabilirsiniz. Ağırdır. Cloud 3 kablosuz olması sizi çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Şarjı çok uzun süre gidiyor. +100 saat. 5-6 saat gibi kısa sürede de şarj oluyor. Eğer mutlaka kablolu olmasını isterseniz Cloud 3 kablolu modeline de bakabilirsiniz.)

Klavye olarak şu tarz görüntüye sahip bir model var mı acaba? https://www.incehesap.com/steelseri...ch-mekanik-turkce-gaming-klavye-fiyati-44341/

@SF26

Üstte attığım linkteki tam bana göre ama çok önermediler tamamen ona benzer daha düzgün bir model arıyorum.
Gaminggen üzerinden modellere bakabilirsiniz. Belki kafanızdaki uygun modele denk bir ürün bulursunuz. AJAZZ,Apomaker,Akko,Mchose bu markaların hepsi kalitelidir.

Üstte attığım linkteki tam bana göre ama çok önermediler tamamen ona benzer daha düzgün bir model arıyorum.

Sakın onu alayım deme aşırı kazık fiyat ve kalitesiz ürün onun maksimum ederi 3000 lira falan haberin olsun.

İkisi toplam 10.000 lira yapıyor.

Kulaklık güzel alacağım fakat klavye türkçe, ek olarakta tek renk olursa sevinirim siyah. Oled ekranıda olursa süper olur ben bulamadım tam istediğim tarz 5 bin değilde 6.5 bin falan olsa da fark etmez.

Kulaklık güzel alacağım fakat klavye türkçe, ek olarakta tek renk olursa sevinirim siyah. Oled ekranıda olursa süper olur ben bulamadım tam istediğim tarz 5 bin değilde 6.5 bin falan olsa da fark etmez.
Kablosuz da çok istemiyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…