10.000 TL'ye monitör önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 84
Bütçe
10.000 TL

demjr

Becerikli
Katılıyorum. O fiyat farkını ödemek yerine diğer bileşenler upgrade edilebilir. Mesela geçen konusunu açtığınız monitör.

Hocam o monitör yeterli değil mi? Bence gayet iyi gibi ama iade edeyim isterseniz daha iyiysi varsa. Ben de arada kaldım çünkü.

@Caner Uncu hocam 10K bütçe için monitör tavsiyeniz var mı? Şu an bayağı indirimde monitörler var Hepsiburada ve diğer platformlarda.

Ekran kartı: RX 9070 XT.

Aldığınız monitör iyi. Ben ekran kartı için ekstra o kadar para vermek yerine o farka daha iyisi alınır derken 10 bin liralık falan fark bahsetmiştim. OLED falan alabilirsiniz gibi düşündüm. Veya M27Q2 QD (o kadar çıkmak istemezseniz).

@Caner Uncu'nun kullandığı monitör de fena değil fakat fiyatı biraz arttı diye hatırlıyorum. Eğer bütçe çok çıkmayacaksa aldığınız modelde kalın bence.

Beyaz Philips'in pivot ve hoparlör olmayan versiyonu bu. Bütçe varsa diğerini de alabilir 1000 lira farka. Veya indirim kovalayabilir. Halihazırda kullanmıyor. Yeni sipariş etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…