Bütçe
5.000-10.000 TL
Hocam Supermix 4 modeline gitmeye karar verdim. Ses kartı olarak KA11 öneriyorlar fakat şu an uygun bütçeli gitmeyi düşünüyorum NK1 modeli işimi görür mü acaba, başka öneriniz olur mu?
Hayirli olsun simdiden. KA11 fiyatini hak etmiyor. Yurt disi fiyatlarina bakarak anlayabilirsin. NK1 yeterli.

Rica ederim. Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin.

Hocam tekrardan merhaba, ürünler dün geldi bende bir süredir test ediyorum fakat ya bir şeyler yanlış ya da ürün biraz hayal kırıklığı gibi geldi bana. Sesler gayet net, özellikle PUBG'de yer yön çok daha net ayırt edilebiliyor BlackShark V3'lere göre. Fakat kulaklıkta sanki hiç bass yok 🤣. Hissetmiyorum yani paranoyak oldum adeta, aynı şarkıyı Supermixlerden dinliyorum hemen sonrasında AirPods 4'lerden dinliyorum ama olmuyor yani AirPods'lar gerçekten vuruyor ve çok daha eğlenceli geliyor. Birkaç EQ ayarı da denedim bassları arttırmaya çalıştım ama faydası yok gibi. Ses kartsız direkt 3.5mm giriş ile de denedim ama farkı yok gibi. Yani bir süre daha denemeye devam edeceğim ama şu anlık pek parlak görünmüyor durumlar. Sesin yönünü saptamak çok basit özellikle oyunlarda ama onun dışında genel ses kalitesi de bana düşük geldi sanki kalitesiz bir kulaklık kullanıyormuşum hissiyatı veriyor kulaklık. Pişman mı olacağım diye endişeleniyorum cidden 🥹. Farklı silikon uçları da denedim ve şu an kulağıma gerçekten oturuyor gibi o yönden sorun olacağını da sanmıyorum.

Hocam tekrardan merhaba, ürünler dün geldi bende bir süredir test ediyorum fakat ya bir şeyler yanlış ya da ürün biraz hayal kırıklığı gibi geldi bana. Sesler gayet net, özellikle PUBG'de yer yön çok daha net ayırt edilebiliyor BlackShark V3'lere göre. Fakat kulaklıkta sanki hiç bass yok 🤣. Hissetmiyorum yani paranoyak oldum adeta, aynı şarkıyı Supermixlerden dinliyorum hemen sonrasında AirPods 4'lerden dinliyorum ama olmuyor yani AirPods'lar gerçekten vuruyor ve çok daha eğlenceli geliyor. Birkaç EQ ayarı da denedim bassları arttırmaya çalıştım ama faydası yok gibi. Ses kartsız direkt 3.5mm giriş ile de denedim ama farkı yok gibi. Yani bir süre daha denemeye devam edeceğim ama şu anlık pek parlak görünmüyor durumlar. Sesin yönünü saptamak çok basit özellikle oyunlarda ama onun dışında genel ses kalitesi de bana düşük geldi sanki kalitesiz bir kulaklık kullanıyormuşum hissiyatı veriyor kulaklık. Pişman mı olacağım diye endişeleniyorum cidden 🥹. Farklı silikon uçları da denedim ve şu an kulağıma gerçekten oturuyor gibi o yönden sorun olacağını da sanmıyorum.
SuperMix 4 daha cok detay agirlikli bir kulaklik. Bass olarak yetersiz bulanlari gormustum Reddit'de. Benim onerim zaten Simgot degildi bu butcede. Ben sanirim S12 Ultrayi onermistim ve onda bangir bangir bass var. Kulaklari titretecek cinsten. Ayrica daha detayli buna ragmen Simgot'lara kiyasla. Tabii biraz pahali gelmis olabilir. Burada senin bir sucun yok. AirPods'lar bass agirlikli modeller fakat ayni detayi yakalayamazsin SuperMix4'lere gore.

SuperMix 4 daha cok detay agirlikli bir kulaklık. Bass olarak yetersiz bulanlari gormustum Reddit'de. Benim onerim zaten Simgot değildi bu butcede. Ben sanirim S12 Ultrayi onermistim ve onda bangir bangir bass var. Kulaklari titretecek cinsten. Ayrica daha detayli buna ragmen Simgot'lara kiyasla. Tabii biraz pahali gelmis olabilir. Burada senin bir sucun yok. AirPods'lar bass agirlikli modeller fakat ayni detayi yakalayamazsin SuperMix4'lere gore.

Anladım hocam o zaman ben bunları sadece oyunda kullanacağım, film müzik için AirPodslardan devam 🥹. Ayrıca EQ ayarlarını nereden yapabilirim öneriniz var mı? Ses kartı için yapmam gerekiyor yanlış anlamadıysam çünkü bilgisayarda kulaklık değil ses kartı olarak görünüyor.

Anladım hocam o zaman ben bunları sadece oyunda kullanacağım, film müzik için AirPodslardan devam 🥹. Ayrıca EQ ayarlarını nereden yapabilirim öneriniz var mı? Ses kartı için yapmam gerekiyor yanlış anlamadıysam çünkü bilgisayarda kulaklık değil ses kartı olarak görünüyor.
Equalizer Apo kullanabilirsin.

Equalizer APO kullanabilirsin.

Teşekkür ederim hocam ayarları denemeye devam edeceğim, umarım memnun olacağım kıvama getirebilirim.