10.000 TL'ye pikap önerisi

Bütçe
10.000 TL

8000 liralık lenco için bile Reddit'te çöp, alınmaz tarzı şeyler diyorlar hocam. Şu anda pikap alsam mı almasam mı kararsızım.

8000 liralık lenco için bile Reddit'te çöp, alınmaz tarzı şeyler diyorlar hocam. Şu anda pikap alsam mı almasam mı kararsızım.

Bence para biriktir daha kaiteli sistem al İdareten GDL Retro T 202 almıştım Ama memnun kalmadım Bildiğin pikap görünümlü teyp Manuel bir sistem alacağım inşallah ileri doğru .

Butceni hala bilmiyorum ve maksimum 10-15 olacağını tahmin ediyorum ve dusuk segment bir şey almak istemiyorsun o zaman butceni fazlasiyla arttirman gerekiyor ya da pikap almaman gerekiyor cunku pahalı bir hobi.

Durum nedir ne yaptınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…