Myth Başarılı Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 14 Beğeniler 5 Yer Evren 10 Aralık 2024 #11 barcaxsto dedi: Yanlış yönlendirmedim, daha önce alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Kendi tecrübelerimce gayet memnun kaldım ve önerdim ayrıca sadece ben değil çok yakından tanıdığım biri oradan telefon aldı o da memnun kaldı. Genişletmek için tıkla... İş şans işi ise kesin konuşmamak lazım. Size iyi çıkan ürün başkasının elinde patlayabilir marka şikayetleri de durup dururken atılmaz zaten. Eledhwen dedi: Başlıkta belirttiğim gibi günümüzde (10 Aralık 2024) 10 bin TL'ye alınacak telefon önerisi. Genişletmek için tıkla... Samsung'dan şaşmayın derim M34 alın geçin.
barcaxsto dedi: Yanlış yönlendirmedim, daha önce alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Kendi tecrübelerimce gayet memnun kaldım ve önerdim ayrıca sadece ben değil çok yakından tanıdığım biri oradan telefon aldı o da memnun kaldı. Genişletmek için tıkla... İş şans işi ise kesin konuşmamak lazım. Size iyi çıkan ürün başkasının elinde patlayabilir marka şikayetleri de durup dururken atılmaz zaten. Eledhwen dedi: Başlıkta belirttiğim gibi günümüzde (10 Aralık 2024) 10 bin TL'ye alınacak telefon önerisi. Genişletmek için tıkla... Samsung'dan şaşmayın derim M34 alın geçin.