Steam 10 dolara sepet nasıl?

Bütçe
10 dolar

Şöyle bir sepet yaptım. Maksimum bütçe 10 dolar. 2 hikayeli 2 online ekledim. Nasıl sizce başka önerileriniz var mı?

Trilogy yerine The Witcher 3'ün tüm DLC'lerini al eğer ki yoksa. Öbür oyunlarını oynamak bence biraz gereksiz uğraştırıcı olur. Dishonered yerine Dying Light 1 daha iyi olur kendi fikrimce. Ayrıyeten Call of Duty oyunlarının 1-2 tanesi direkt 10 dolar altına düşmüştü diye hatırlıyorum.

DL tüm serisini bitirdim. Witcer oyunun ilk 2'si var trilogy daha ucuz diye onu ekledim.

Offline, Mad Max, Mars First Logistic, Batman Arkham serisi, Age of History 2 Definetive Edition, Serious Sam 4,, Beyond Two Souls, Frostpunk, WRC 4, INSIDE veye Limbo, Coffe Talk serisi, To The Moon, Kingdom Come Deliverance 1, TheoTown, Mortal Shell, Sifu, Crysis serisi, Hellblade: Senua's Sacrifice; Online, The Forest serisi, The Planet Crafter, Battlefield 1, Party Animals, 7 Days to Die, Project Zomboid, Risk of Rain 2, Rematch, Sea of Thieves önerebilirim. Hepsini oynadım ve neredeyse hepsini bitirdim hikaye olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…