10 dolarlık skin önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sivofeng
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 103
  • Etiketler Etiketler
    önerisi skin

sivofeng

Becerikli
Ak ve AWP için tanesi maksimum 10-15 dolar olacak şekilde skin arıyorum. Ak için görevde kullanılmış Ice Coaled düşünüyorum, anubisin lejyonu sıktığı söylendiği için. AWP içinde ikililikle atheris arasında kaldım. Ancak atheris daha güzel görünüyor.
Siz ne önerirsiniz? Bunlar dışında alınabilir ne vardır? M4A1S'te nitrom var ancak a1s için iyi sayılabilecek skinler çok yüksek olduğu için a1S'e skin almaktan vazgeçtim.

A1S skinleri çok pahalı katılıyorum, en az 30 dolar lazım.

AK47 için Legion Anubis kullanan biri olarak daha 1 ay olmadan sıkıldım, Slate ile 2 yıl oynadım :D. Ice Coaled klişe ama şık bir skin bence gayet iyi seçenek. AWP için de Duality kullanıyorum, biraz sıkıcı bir skin koyu renkten ötürü ama Atheris de olmayan yok o yüzden farklılık için Duality derim.

Youtube' da çok güzel sticker craftlar var, örnek AK47 Elite Build alıp değişik bir turuncu combo yapılabilir, direkt skindense böyle şeylere de bak derim.

A1s skinleri çok pahalı katılıyorum, en az 30 dolar lazım.

AK-47 için Legion anubis kullanan biri olarak daha 1 ay olmadan sıkıldım, slate ile 2 yıl oynadım :D. Ice Coaled klişe ama şık bir skin bence gayet iyi seçenek. AWP için de duality kullanıyorum, biraz sıkıcı bir skin koyu renkten ötürü ama atheris de olmayan yok o yüzden farklılık için duality derim.

YouTube'da çok güzel sticker craftlar var, örnek AK-47 Elite Build alıp değişik bir turuncu combo yapılabilir, direkt skindense böyle şeylere de bak derim.

Elite Build kullandım hocam. Bende şu an zaten 4 tane Astralis sticker kombolu AK-47 slate var. Değişimli kullanmayı veya ilerleyen süreçte değeri artarsa Ice Coaled'i satarım diye düşünüyorum.
İkililik için koyu olması benim de dikkatimi çekti ama ne kadar sürede bayar veya bayar mı bilmiyorum.

Elite Build kullandım hocam. Bende şu an zaten 4 tane Astralis sticker kombolu AK-47 slate var. Değişimli kullanmayı veya ilerleyen süreçte değeri artarsa Ice Coaled'i satarım diye düşünüyorum.
İkililik için koyu olması benim de dikkatimi çekti ama ne kadar sürede bayar veya bayar mı bilmiyorum.
Ben 1 aydır kullanıyorum memnunum, scope u için sticker bakınıyorum holo glitter parlak bir şey.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt