10 TL'ye Zula random hesap alınır mı?

Selam hocalarım bir sitede 10 liraya Zula random hesap adında bir şey gördüm yani 5 seviye olsa bile yeterli sizce alınır mı? (54K başarılı işlemi var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam hocalarım bir sitede 10 liraya Zula random hesap adında bir şey gördüm yani 5 seviye olsa bile yeterli sizce alınır mı? (54K başarılı işlemi var.)

Random hesap denilen şey başkalarının ele geçirilmiş hesapları oluyor tercih edip etmemek sana kalmış.

Yeni hesap açınca hediye olarak iyi silahlar vermiyor muydu? Öyle yapsanıza. Random hesaptan pek umutlanmayın.

Hocam en fazla AUG veriyor o da pek iyi değil bana göre hem bedava skin var umuda gerek yok 1 saat 2 saat oynayacağım dediğim gibi.

Takılmalık 1-2 saat için diyorsanız kesinlikle alınır hesapların çoğu dolu oluyor ama çalıntı olduklarından dolayı sahibi maile gelen bildirim falan gördüğünde şifresini değiştiriyor ben alın derim 10 TL'ye ekmek bile yok.

Zamanında aynı şeyi Windows keyi için düşünürdüm. Denenebilir ama Windows OEM keylerinden farklı olarak, alacağınız hesabın çalıntı olma ihtimaline karşı yapmanızı önermem.

Zamanında aynı şeyi Windows keyi için düşünürdüm. Denenebilir ama Windows OEM keylerinden farklı olarak, alacağınız hesabın çalıntı olma ihtimaline karşı yapmanızı önermem.

Çalıntı olması ne değiştirir ki hocam? (bilmediğim için soruyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…