SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 12 Ağustos 2025 #31 Boşlukta Düşünen Adam dedi: Bilgisayar sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman Cut the Rope serisi olabilir hem fazla bağımlılık yapmıyor hem de strateji geliştiriyor.
Boşlukta Düşünen Adam dedi: Bilgisayar sadece. Genişletmek için tıkla... O zaman Cut the Rope serisi olabilir hem fazla bağımlılık yapmıyor hem de strateji geliştiriyor.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.473 Yer Haddonfield, Illinois 12 Ağustos 2025 #32 Boşlukta Düşünen Adam dedi: Gösterdim sever misin diye yalandan, hoşuna gitti valla şok oldum. İleride tutturmasın direksiyon seti al diye hocam bak ocağıma incir ağacı dikmeyin. Genişletmek için tıkla... Eşten dosttan bul bir tane set zaten NFS'i setle oynamak inanılmaz zor sıkılır.
Boşlukta Düşünen Adam dedi: Gösterdim sever misin diye yalandan, hoşuna gitti valla şok oldum. İleride tutturmasın direksiyon seti al diye hocam bak ocağıma incir ağacı dikmeyin. Genişletmek için tıkla... Eşten dosttan bul bir tane set zaten NFS'i setle oynamak inanılmaz zor sıkılır.
2 26812 Çalışkan Katılım 12 Eylül 2025 Mesajlar 69 Beğeniler 77 19 Eylül 2025 #34 Hello Kitty Island Adventure olabilir ben bu yasimda oynuyorum.