100.000-115.000 TL monitor dahil sistem toplama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sataandagi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bütçe
100.000 TL - 115.000 TL
Birkaç değişiklik ile 120 bine 5080 eklenebilir.
Tekrardan merhaba ve teşekkürler. Bütçeyi 120-125 civarına çıkardım böylelikle topladığınız sisteme 5080 koyarak alacağım bugün. Bir değişikliğe gitmeye gerek var mıdır?

Ethernet kablom hazır, wi-fi adaptörsüz bir anakarta gitmek mantıklı olur mu?

Sizin attığınız RAMlerin stoğu bitmiş. Bunlar olur mu; Twinmos VoltX 64 GB (2x32) 6000 MHz CL36

Aradan zaman geçti tekrar bir liste yapmak lazım, fiyat avantajları bozulan parçalar vardır.

SSD tarafında Gen5 öneririm, X870 anakart bu özelliği destekliyor.

Çok teşekkür ederim, elinize sağlık, bunları alacağım. Birkaç soru sormak istiyorum.

Twinmos VolX Ramleri neden kullanmadık, fiyatı ve performansı iyi gibi duruyordu?

Cooler Master MasterLiquid 360L Soğutucu yeterli değil miydi?

Anakartın wi-fi adaptörünü hiçbir zaman kullanmayacağım, ethernet kablom hazır. Adaptörsüz farklı bir anakarta gitmek daha mantıklı olur mu?

Twinmos VolX Ramleri neden kullanmadık, fiyatı ve performansı iyi gibi duruyordu?

CL değeri bir tık yüksek bu yüzden kötü çip ile gelme ihmali var ama kullanılamaz değil tabii ki, Patriot vardı ama stok kalmamış.

Yeterliydi ama bu soğutucu üst düzey, fiyat farkı az olduğu için önerdim.

Bu seviyede Wi-Fi olmayan anakart bulamazsımız, siz iş yapacağınız için faz yapısı iyi anakart seçmek lazım, oyun oynayacak olsanız 5000TL'lik bir anakart bile yeterli olurdu.

CL değeri bir tık yüksek bu yüzden kötü çip ile gelme ihmali var ama kullanılamaz değil tabii ki, Patriot vardı ama stok kalmamış.

Öyleyse stok mu beklesek acaba, çünkü 64Gb ram için 11.120TL biraz fazla gibi geldi.

Böyle bir sistem toplucaksanız odanıza ayrı bir topraklama elektrik hattı açsanız iyi olur ve çok kaliteli bir priz kullanmanız, input lag yaşamayanız diye öneriyorum çok fazla maliyetli olmaz fakat yaparsanız garantiye alırsınız sistem kurulunca çok smooth çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…