T TechMad Uzman Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 473 5 Kasım 2025 #11 Seeker dedi: Gamegaraj, Monster, Casper gibi markalar olmamalı. Genişletmek için tıkla... Neden Game Garaj olmaz hocam? Sebebini açıklar mısınız?
Seeker dedi: Gamegaraj, Monster, Casper gibi markalar olmamalı. Genişletmek için tıkla... Neden Game Garaj olmaz hocam? Sebebini açıklar mısınız?
KS KS Seeker Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 451 Çözümler 5 Beğeniler 384 5 Kasım 2025 #12 TechMad dedi: Neden Game Garaj olmaz hocam? Sebebini açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Güven vermiyor. Ben yine araştırır bir sonuca varmaya çalışırdım ama bu arkadaş hiç yanaşmadı. Acer'ı bile 20 dakika anlattım. Bu zamana kadar Asus, MSI dışına çıkmamış birisine değil Game Garaj, Acer aldırana kadar anam ağladı.
TechMad dedi: Neden Game Garaj olmaz hocam? Sebebini açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Güven vermiyor. Ben yine araştırır bir sonuca varmaya çalışırdım ama bu arkadaş hiç yanaşmadı. Acer'ı bile 20 dakika anlattım. Bu zamana kadar Asus, MSI dışına çıkmamış birisine değil Game Garaj, Acer aldırana kadar anam ağladı.
dewberry Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 2.868 Makaleler 2 Çözümler 30 Beğeniler 3.312 Yer LTAD 6 Kasım 2025 #13 kopkeliekmek dedi: 16:10 programlarda, oyunlarda ve videolarda sorun çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Videolarda sorunlu ama programlarda ve oyunlarda sorun çıkarmıyor. 2004 civarından beri 16:!0 desteksiz oyun ve program görmedim.
kopkeliekmek dedi: 16:10 programlarda, oyunlarda ve videolarda sorun çıkartıyor. Genişletmek için tıkla... Videolarda sorunlu ama programlarda ve oyunlarda sorun çıkarmıyor. 2004 civarından beri 16:!0 desteksiz oyun ve program görmedim.