100.000 TL bütçede CBR 250R alınır mı?

Bütçe
100.000 TL

DeadlyMania7 52

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Normalde CG alıp 77.5 kelle motor takacaktım ama baktım ki bunu yapmak eli yüzü düzgün bir racing ile aynı fiyata geliyor. Ben de 100.000 TL bütçe ile motor bakmaya başladım. Bloğu sağlam bir şey bakıyorum, bu yüzden CBR250R buldum çokça. Başka seçenek var mı diye merak ettim. Bajaj ve CFMOTO önermeyin lütfen.

Bunlarda krank problemi olduğuna dair videolar da var. Zaten kendisine de fazla yer bulamamış bir seri.

Bu bütçede olanlar genel olarak 45 bin kilometre civarında. Yıl yorgunluğunu da katarsak gayet normal karşılanabilir. Çok yüksek masraf çıkarmadığı sürece kroniklere razıyım.

Çok yüksek masraf çıkarmadığı sürece kroniklere razıyım.
Krank dediğimiz motorun kendisi oluyor Grenaj ses yapıyor gibi bir kronik değil, yüksek devirlerde yağ yetişmediğinden motor kitliyor. Bunu alanlarda sakin kullanmak için almıyorlar. Önerim CB 250 R olur, her anlamda kusursuz ve ucuz.

Bu modeli bir videoda da göstermişlerdi aynı blokmuş ama CB serisinde yağı yetiştirebiliyormuş. Neden bulamıyorum diye bakıyordum, motor Duper Sport değil, Naked olarak geçiyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
R 25 ve MT 25'ten uzak duruyorum ki bütçem de ona çıkışmaz. Gerçi 100 TL'ye bile birkaç ay var ama şimdiden bir model oturtayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…