Hocam verdiğiniz monitör için teşekkür ederim hep bakıyorum 12-15 k arası geziniyor (IPS) bu monitörü değerlendirecegim ve evet hocam RAM fiyatlarini görünce benim de 32 mi alsam diye düşünmeye başladım (zaten Windows kullanmadığım içinde sorun olmayacak diye düşünüyorum)
Hocam genellikle AMD gpu karı tercih ettiğim için bu gpu yu seçtim anakart olarek pek gigabye tercih etmiyorum ama diğer seçenekleri değerlendirecegim hocam çok teşekkürler ederim
Hocam genellikle AMD gpu karı tercih ettiğim için bu gpu yu seçtim anakart olarek pek gigabye tercih etmiyorum ama diğer seçenekleri değerlendirecegim hocam çok teşekkürler ederim
7 9700X aklım da vardı fakat önermedim iyi bir tercih olarak alına bilinir genel anlamda önbellek farkı olduğundan X3D işlemciler bir tık daha iyi oluyor.
7 9700X aklım da vardı fakat önermedim iyi bir tercih olarak alına bilinir genel anlamda önbellek farkı olduğundan X3D işlemciler bir tık daha iyi oluyor.
Hocam genellikle AMD GPU karı tercih ettiğim için bu GPU'yu seçtim anakart olarek pek gigabye tercih etmiyorum ama diğer seçenekleri değerlendirecegim hocam çok teşekkürler ederim.