Ben her zaman bilindik markaları tercih etmeye çalıştım yani Corsair Cooler Master gibi. Çok bilinmeyen markalara girmek istemiyorum o yüzden ekran kartı TUF 5070 RAM'ler Corsair soğutma Corsair kasa Corsair güç kaynağı Corsair VS yani daha premium marka var mı? Bu parçalar kötü mü ya da anlamıyorum şöyle ki bu parçalardan daha iyisi var sa aynı fiyata önerin lütfen ama bilinmedik markalar istemiyorum takıntı da diyebilirsiniz.
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance 6400MHz CL36 DDR5 EXPO/XMP Siyah Dual Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile CMK32GX5M2B6400Z36 ITOPYA'da
CORSAIR Frame 4000D RS Siyah 3x120mm ARGB Fan Mesh Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower E-ATX Gaming Bilgisayar Kasası fiyatı ve özel
CORSAIR RMe Serisi RM850e 850 Watt 80+ Gold Tam Modular Güç Kaynağı EU Versiyon (CP-9020296-EU) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
ASUS Tuf RTX5070 O12G Gaming Nvidia Geforce RTX 5070 12GB GDDR7 192bit O 2xHDMI-3xDP Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Corsaır CSSD-F1000GBMP600PNH SSD Fiyatı ve Corsaır SSD Modelleri Güvenli Alışveriş ile Tebilon'da
Kafamda ki parçalar az çok buraya attıklarım sadece anakart işlemci ve soğutucu bulmam gerek Intel olursa daha iyi olur öneriniz var mı? Sadece geçmişten beri bildiğim markaları tercih ediyorum ASUS MSI Corsair VS.