100.000 TL'ye telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan welito07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 88
  • Etiketler Etiketler
    100 telefon
Bütçe
100.000 TL

welito07 1

Gelişen
Merhaba,

Maks. 100.000 TL'lik en az 5-7 yıl performans alabileceğim hangi telefonları önerirsiniz?
Uzun süredir Samsung orta segment telefon kullanıcısıyım. A5 ve A52 serileri son cihazlarımdı. A52 aktif kullanılıyor. Sağlam, taş gibi maşallah ama sistem artık akmıyor. Vakti geldi.

Birkaç modeli bayadır takipteyim aslında;
Vivo X300 Pro: Kamerası güzel (kamera adası çok kaba ve hantal).
Oppo X9 Pro: Tasarım bana göre güzel (fakat fiyatı 76.000'lerden 96.000'lere çıktı).

Bu bütçeyle acaba eylülde çıkacak cihazlar beklenir mi? Vivo X500 veya Oppo X10 serisi.

Anti Apple'cıyım onun için ısırık elma düşünmüyorum. (Android uygulama kullanımı kurulumu tarafında daha serbest)

S26 Ultra.

Hmm firma takıntınız yok sanırım peki istediğiniz ve sizin için önemli olanlar nedir mesela benim için dynmic island gibi tasarım ve kolaylaştıran şeyler önemlidir sizin için bu gerek kamera gerek başka şeyler.

Uzun ömürlü kullanımda IP17 Pro daha mantıklı. En azından diğerlerinden daha stabil olacak ileride onun için diyorum. Antisiysen başka bilgim yok yani S26 Ultra al kullan o da stabil gider.

3 nesildir neredeyse birebir aynı kamera paketi. Lensleri oynuyorlar diyaframı f1.4'e düşürüp yenilik diye sunmaya çalışıyorlar. Termal performansı'nın kötü olması, S Pen'in de Bluetooth olmaması gibi eksileri de var.

Xiaomi 17 Ultra bakın. Daha ucuza işin içinden çıkmak isterseniz X300 Pro da memnun eder. Batarya çok önemliyse Find X9 Pro da alınabilir, ara ara 76 bin bandına düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…