100 Kanada dolarına kadar klavye ve fare önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vâveylâ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 96
  • Etiketler Etiketler
    fare klavye
Bütçe
100 Kanada Doları (biraz artabilir)

Vâveylâ

Uzman
Yer
CachyOS | Redox OS
Kanada'dan arkadaşım gelecek, "Gelirken bir şey istiyor musun?" diye sordum. Ben de "Klavye ve fare lazımdı" dedim. O da "Gümrüğe takılmazsa 100 Kanada doları verebilirim ikisi için" dedi. Aklıma çok fazla teknolojik ürün getirmeye çalıştım da neredeyse hiçbir ürün aklıma gelmiyor. Final Fantasy VII kitapları vardı, o da İngilizce diye vazgeçtim. En sonunda aklıma klavye ve fare geldi, o da ne kadar mantıklı bilmiyorum. Şu anki membran klavyem %100 olduğu için ve böyle %50 baskı uygulayınca algılama gibi bir özelliği olmadığı için sevmiyorum. Faremin tek eksiği kablolu olması. Gümrüğe takılıp takılmayacağını da bilmiyorum, sanırım hediyelik eşya sayılıyor ve takılmıyor, o yüzden riske değer.

Fare aslında pek önemli değil, kablosuz olsun 1K olsun yetiyor. Rengi, tasarımı önemi yok. Bütçe yetmezse kendim fazlasını vereceğim. ATK A9'a benzerse daha iyi olur, tasarımı hoşuma gitmişti ama olmasa da olur.

Klavye ise %75 olacak, tuş ışığı olacak yani altta olan ışık tuşlardaki harflerde gözükmeyecek şekilde olmayacak. Hâlâ bakmadan yazamıyorum. Sadece beyaz mod seçili kullanıyorum, geri kalan renklere veya animasyonlara bakmıyorum. Switch'te blue veya benzeri gibi çok sesli olmazsa iyi olur. Gece tuşları söküyordum ses çıkmasın diye. Kablosuz olması şart, rengi veya tasarımı fark etmez. GameRaider K1 HE hoşuma gitmişti ancak vazgeçtim Kanada'dan geleceği için.

Hocam, klavye ve fareyi muhtemelen bizim ülkemiz ile aynı fiyata getirtirsiniz. Bence Türkiye'de satılmayan veya vergilerden dolayı çok pahalı olan bir şeyi getirtebilirsiniz.

Hocam, klavye ve fareyi muhtemelen bizim ülkemiz ile aynı fiyata getirtirsiniz. Bence Türkiye'de satılmayan veya vergilerden dolayı çok pahalı olan bir şeyi getirtebilirsiniz.
Israr ettiği için açtım konuyu, Kanada'da daha ucuzdur diyor bilmiyorum. Satılmayandan çok vergisinden dolayı pahalı olan ürünü düşündüm ben de konuyu açmadan önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…