nomercy Gelişen Katılım 26 Mart 2025 Mesajlar 68 Beğeniler 7 5 Nisan 2025 #11 yoten dedi: Pek bilgim yok, olabilir hocam. Bunu alamazsa önerdiğiniz SS Prime'ı kesinlikle alın. Bende kullanıyorum, memnunum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam scroll encoder'ı nasıl? Ne zamandır kullanıyorsunuz, belki encoder scrollu bozuk olabilir falan.
yoten dedi: Pek bilgim yok, olabilir hocam. Bunu alamazsa önerdiğiniz SS Prime'ı kesinlikle alın. Bende kullanıyorum, memnunum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam scroll encoder'ı nasıl? Ne zamandır kullanıyorsunuz, belki encoder scrollu bozuk olabilir falan.
yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 5 Nisan 2025 #12 nomercy dedi: Hocam scroll Encoder'ı nasıl? Ne zamandır kullanıyorsunuz, belki encoder scrollu bozuk olabilir falan. Genişletmek için tıkla... Bir sorunu yok hocam sadece sol tik bazen takılı kalabiliyor oda benden kaynaklı olabilir. 1.5 yıla yakın kullanıyorum. VenomBey dedi: Hocam bu fareyi anlamadım bir de ayrıyeten alıcımı almamız lazım anlamadım. Kablosuz mouse almak isterdim ama Bluetooth yok. Herkes SS Prime önerdi en yakın zamanda alacağım gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... En iyisi SS Prime alın hocam.
nomercy dedi: Hocam scroll Encoder'ı nasıl? Ne zamandır kullanıyorsunuz, belki encoder scrollu bozuk olabilir falan. Genişletmek için tıkla... Bir sorunu yok hocam sadece sol tik bazen takılı kalabiliyor oda benden kaynaklı olabilir. 1.5 yıla yakın kullanıyorum. VenomBey dedi: Hocam bu fareyi anlamadım bir de ayrıyeten alıcımı almamız lazım anlamadım. Kablosuz mouse almak isterdim ama Bluetooth yok. Herkes SS Prime önerdi en yakın zamanda alacağım gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... En iyisi SS Prime alın hocam.