1000 TL kettle önerisi

Uyuyan Sincap

Üstün
Arkadaşlar selam. Geçen haftalarda Kettle'ın fiş yerinden yanması ve bozulması sonucu en fazla 1000 TL'ye kettle arıyorum. İçi paslanmaz çelik olursa ve ağzında naylon su filtresi olursa çok iyi olur. Öyle sıcaklık ayarlı veya sıcak tutma özellikli istemiyorum su kaynatsın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:

https://www.trendyol.com/cvs/dn-2318-burgaz-celik-su-isiticisi-siyah-7378seri-p-624895?boutiqueId=61 hocam ucuz bir kettle var bende bunu kullanıyorum ucuz bir şey isterseniz bakabilirsiniz

https://www.trendyol.com/cvs/dn-2318-burgaz-celik-su-isiticisi-siyah-7378seri-p-624895?boutiqueId=61 hocam ucuz bir kettle var bende bunu kullanıyorum ucuz bir şey isterseniz bakabilirsiniz
Aynısından. Bozulan ile aynı. Ama hocacığım lütfen içinde su filtresi olsun zehir gibi kireç dolu sularımız. Philips 5000 serisi düşündük cam olanını. Biraz pahalı ama filtre olduğu için iyi. Sizden de ucuz ama filtreli olan önerisi istiyorum birnevi. Eğer olmazsa mecbur birazcık daha keseyi genişletecez.

Son düzenleme:
Stokta olsa şunu önerecektim. Ben geçen sene 1500 ₺ almıştım.

Önceki Karaca su ısıtıcının kapağı kırılmıştı. O yüzden kapağını bağlantılı değil de tıpaya benzeyen şekilde aldım.

Benzer bir ürünü yine Karaca sitesinde satıyor. Bence kapağı böyle ürün alın. Tabii bahsettiğin su filtresi bunda var mı bilmiyorum.

Hani kahvenin sonunda resmen kireç geliyor ağzıma kıtır kıtır. O kadar fena durum.

Buna da baktım da filtre yok.

Filtre içeren ve kapağı böyle bulursanız bütçeyi artırıp almanızı öneririm.

Eski Karacada elektrik vb. sisteminden dolayı hiç sorun yaşamadım. Halen kapağı onarılsa kullanılır. Ama sizin söylediğiniz Philips gibi kapağı birleşik olanlar çabuk kırılıyor.

5000 serisi cam olan kapağı çıkmalı.

Sonuç= Grundig marka aldık filtreli, cam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…