Keser.HyperX Haste bu adamı keser mi dersin @Endless Kaan
Bütçeyi yukarıda belirttim. Claw tutuşlu bir fare arıyorum. Elim büyük ona göre tavsiye verirseniz sevinirim. İyi Sosyaller.
Bu ürünün baktığımda en son stoğu yoktu, gelmiş olmasına sevindim açıkçası.Kesemeyebilir çünkü yurt içinde stoğu yok, yurt dışından getirme zahmetine de girilir mi açıkçası bilemem.
![]()
Delux M700BU -RGB- 67G Ultra Hafif Gaming Mouse - PMW3389 Sensörlü - 16000DPI - Paracord Kablo - Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M700 (PMW3389) Ultra Hafif Kablolu Optik Gaming Mouse Sadece 67 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Beken MCU'su varken asla önerilebilir değil bana kalırsa.Bu ürünün baktığımda en son stoğu yoktu, gelmiş olmasına sevindim açıkçası.
FuryLevel Z1 çok yeni bir ürün diye biliyorum. Pek incelemesini görmedim ama teknik özelliklerine bakarsak önereceğim şu anlık.
M700BU yerine 2.el M800 Ultra bakılabilir bana kalırsa ama elinin tam büyüklüğünü bilmiyoruz.Kesemeyebilir çünkü yurt içinde stoğu yok, yurt dışından getirme zahmetine de girilir mi açıkçası bilemem.
![]()
Delux M700BU -RGB- 67G Ultra Hafif Gaming Mouse - PMW3389 Sensörlü - 16000DPI - Paracord Kablo - Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M700 (PMW3389) Ultra Hafif Kablolu Optik Gaming Mouse Sadece 67 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
VXE R1'den iyi bir model bu.Beken MCU'su varken asla önerilebilir değil bana kalırsa.
VXE R1 ne ise Z1 de odur.
M700BU yerine 2.el M800 Ultra bakılabilir bana kalırsa ama elinin tam büyüklüğünü bilmiyoruz.
1100TL: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...a-hafif-gaming-mouse-paw3395-1154587021/detayBu sadece lafta kalıyor. İkinci elde 1000 TL altına M800 Ultra bulabilen birisi varsa tebrik etmek lazım.