1000 TL Webcam tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FuLin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 396
  • Etiketler Etiketler
    hangisi tercih

FuLin

Uzman
1k bandında arkadaşlarla oyun oynarken açmalık kamera bakıyordum. Sizce hangisini almalıyım veya şu alınır dediğiniz ürün var mı?

Bir de kadim yıllardan bir dosya istiyor olabilirim ama zamanında erxtech kameralar vardı, onun driverini bulabilen olursa beni masraftan kurtarır. Windows 10'da iken Driver Booster falan yazılımını bulmuştu ama Windows 11'de kuramadı. Elimde bir tane Windows 10 laptop var ona program ile kurdursam driveri masaüstüne almanın bir yolu var mı driveri?

Driveri buldum SN9C120 diye geçiyor lakin şimdiki sorunum ise yazılımı kurmak için benden çekirdek yalıtımda bellek bütünlüğünü kapatmamı istiyor uyumlu olmadığı için ne yapmalıyım kapalı olsa bir sorun olur mu?

Son düzenleme:

Webcam Tavsiyesi​

1. Seçenekleri Değerlendirme:
- Amazon bağlantısındaki ürüne genel olarak kullanıcı yorumlarını ve puanları incele.
- Akakçe sitesindeki MSI FHD ProCam'a bakarak fiyat/performans oranını değerlendir.
- MediaMarkt sitesindeki HP 320 FHD Webcam’in özelliklerini kontrol et.

2. Önerilen Ürün:
- MSI FHD ProCam genelde uygun fiyatlı ve performanslı bir seçenek olduğundan tercih edilebilir. Ancak, hem Amazon hem de HP modelinin kullanıcı yorumlarına dikkat ederek kararını vermen faydalı olur.

Eski Erxtech Kameranın Driver Sorunu​

1. Driver Bulma:
- SN9C120 ile ilgili sürücüyü bulmak için resmi üretici sitesinden veya güvenilir bir kaynak üzerinden araştır.
- Eğer resmi bir sürücü bulamazsan, güvenilir forumlarda veya teknoloji destek sitelerinde arama yapabilirsin.

2. Driver'ı Windows 10 Laptop Üzerinden Kurma:
- Windows 10 laptopuna Driver Booster’ı tekrar yükle ve sürücüyü burada kurmayı dene.
- Eğer bu sürücüyü masaüstüne almak istiyorsan, kurulum sırasında kurulum dizinini belirleyerek daha sonra taşımak üzere kaydedebilirsin.

3. Kullanıcı Deneyimi için Bellek Bütünlüğü:
- Bellek bütünlüğünü kapatmanın bazı güvenlik riskleri olabilir. Özellikle sistem üzerinde başka sağlıklı bir yazılım çalıştırılıyorsa dikkatli olmalısın.
- Bellek bütünlüğünü geçici olarak kapatmak istiyorsan, yazılım kurulumunu yaptıktan sonra yine etkinleştirmeni öneririm.

4. Bellek Bütünlüğünü Kapatmanın Adımları:
- Başlat menüsünden Ayarlar’ı aç.
- Güncelleştirme ve Güvenlik kısmına git.
- Windows Güvenliği sekmesine, ardından Cihaz Güvenliği bölümüne tıkla.
- Bellek Bütünlüğü ayarını kapat.

5. Kurulumdan Sonra Geri Açma:
- Kurulum tamamlandıktan sonra yukarıdaki adımları izleyerek Bellek Bütünlüğü’nü tekrar aç.

Herhangi bir sorun yaşarsan, daha fazla bilgi paylaşman faydalı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…