1000 TL'ye kablolu fare önerisi

Bütçe
1000 TL

chtr

Uzman
Merhaba,

Mevcutta Bloody T50 kullanıcısıyım ve bu modelden menunum. İkinci fareye ihtiyacım var. Genel olarak farelerde orta-aşağı kısmında olan bombeli alan avucumun içine %100 temas edince hoşuma gitmiyor. Tutuş stilim Claw Grip oluyor galiba. Fotoğraflarınıda ekliyorum. Fiyat/Performans fare önerisi arıyorum, bütçem 1000 TL ama gerekirse ikinci el de alabilirim bu fiyata. Daha önce Logitech G300S kullanmıştım. Bedava verseler tekrar elimi sürmem ona. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• fare.webp
    940,5 KB · Görüntüleme: 77
  • fare2.webp
    317,8 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi 199 ₺ artırırsanız bu ürünü öneririm. 600 ₺ artırabilirseniz ise Plus versiyonu var. Plus versiyonun bataryası yüksek, switchi farklı ve özel kaplaması var. Kaplama terleme vb. gibi şeyleri önlüyor. İki ürün de kablolu, BT ile kablosuz olabiliyor galiba ama önermem. Bütçeyi yükseltip kablosuz alırım diyorsanız da 2.4 GHz alıcısı veya dongle(4K, 8K Hz) olan bir fareye bakın.

Mirliva kodunu kullanırsanız da bir miktar indirim yapıyor. Kargo ücretinden dolayı aslında 1252 ₺ denk geliyor. Wraith'in şu kargo olayını çözmesi şart ya, halen stok doldur ve boşalt bavulcudan öteye gidemiyorlar gibi. Amazon, HB artık biriyle anlaşıp oradan satması lazım. Neyse kısaca 252 ₺ fark koyup bu ürünü alabilirsiniz.

Kablosuz olarak şu ürün de var mış.

İlan paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama sahibinden de Param Güvende ile alabileceğiniz Manisa turgutlu da olan 1100TL'ye satılan V2 X HyperSpeed olan bir ilan bulunuyor onu öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…