Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 16 Mart 2024 #31 HDDKullanıyorum dedi: https://www.itopya.com/corsair-hs55-surround-usb-dolby-audio-71-surround-siyah-kablolu-gaming-kulaklik_u23183 Bu linkte ilk resimde jack gözükmekte. Genişletmek için tıkla... Bağlantı Girişi3.5mm / USB 3.5MM jack normalde ürün, kutu içerisinden USB A dönüştürücüsü çıkıyor. Rampage RM-F5 FURY-X Siyah/Yeşil USB 7.1 Gaming (Oyuncu) Mikrofonlu Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com İptal edin buradan alın.
HDDKullanıyorum dedi: https://www.itopya.com/corsair-hs55-surround-usb-dolby-audio-71-surround-siyah-kablolu-gaming-kulaklik_u23183 Bu linkte ilk resimde jack gözükmekte. Genişletmek için tıkla... Bağlantı Girişi3.5mm / USB 3.5MM jack normalde ürün, kutu içerisinden USB A dönüştürücüsü çıkıyor. Rampage RM-F5 FURY-X Siyah/Yeşil USB 7.1 Gaming (Oyuncu) Mikrofonlu Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com İptal edin buradan alın.
KS KS HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #32 Toby Fox dedi: Bağlantı Girişi3.5mm / USB 3.5mm jack normalde ürün, kutu içerisinden USB'a dönüştürücüsü çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki siparişi iptal edip bunu almama değer mi?
Toby Fox dedi: Bağlantı Girişi3.5mm / USB 3.5mm jack normalde ürün, kutu içerisinden USB'a dönüştürücüsü çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki siparişi iptal edip bunu almama değer mi?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 16 Mart 2024 #33 HDDKullanıyorum dedi: Peki siparişi iptal edip bunu almama değer mi? Genişletmek için tıkla... Değmez.
HDDKullanıyorum dedi: Peki siparişi iptal edip bunu almama değer mi? Genişletmek için tıkla... Değmez.
KS KS HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 16 Mart 2024 #34 Toby Fox dedi: Bağlantı Girişi3.5mm / USB 3.5mm jack normalde ürün, kutu içerisinden USB'a dönüştürücüsü çıkıyor. Rampage RM-F5 FURY-X Siyah/Yeşil USB 7.1 Gaming (Oyuncu) Mikrofonlu Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com İptal edin buradan alın. Genişletmek için tıkla... Zaten ince hesap üzerinden Rampage ürünü sipariş verdim sorum şu sipariş iptali yapıp HS55 almak mantıklı mı? Toby Fox dedi: Değmez. Genişletmek için tıkla... Sağ olun önerileriniz için hocam ürün ulaştığında inceleme yazacağım.
Toby Fox dedi: Bağlantı Girişi3.5mm / USB 3.5mm jack normalde ürün, kutu içerisinden USB'a dönüştürücüsü çıkıyor. Rampage RM-F5 FURY-X Siyah/Yeşil USB 7.1 Gaming (Oyuncu) Mikrofonlu Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com İptal edin buradan alın. Genişletmek için tıkla... Zaten ince hesap üzerinden Rampage ürünü sipariş verdim sorum şu sipariş iptali yapıp HS55 almak mantıklı mı? Toby Fox dedi: Değmez. Genişletmek için tıkla... Sağ olun önerileriniz için hocam ürün ulaştığında inceleme yazacağım.