Bütçe
105.000 TL.
Anakart'ı Gigabyte X870 Aorus Elite WIFI7 olarak tercih ettik.

Gelelim Ekran Kartı modeline. Hocalarım, hangi modeli almak daha mantıklı sizce?

Philips Evnia Monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?

OLED olarak hangi monitörü önerirsiniz hocam? Philips'i iptal edip parasını OLED içinde biriktirebilir. Daha hiçbir şeyi sipariş etmedik.

Bu sisteme OLED yakışır. Şu an spesifik bir model öneremiyorum. Kendim de bakıyorum aslında ama iyi model değil de ucuz model arıyorum daha çok. Piyasada kronik sorunlu bir OLED görmedim şimdiye kadar.

Bu sisteme OLED yakışır. Şu an spesifik bir model öneremiyorum. Kendim de bakıyorum aslında ama iyi model değil de ucuz model arıyorum daha çok. Piyasada kronik sorunlu bir OLED görmedim şimdiye kadar.

Bu nasıl hocam?

Bu indirime girmiş aralarındaki fark nedir bilmiyorum.

Yani. 2k 240Hz klasik. Bu segmentte hep aynı paneller oluyor genelde. Bu da 3. nesil QD-OLED kullanıyor. Fark genelde yanmaya karşı alınan önlemlere gidiyor. Soğutma sistemi, yazılım vs.

Bu WOLED panel. farkını araştırırsınız. @Niccolo Machiavelli sen OLED'ler hakkında da bilgiliysen yardımcı olur musun arkadaşa?

Yani. 2k 240Hz klasik. Bu segmentte hep aynı paneller oluyor genelde. Bu da 3. nesil QD-OLED kullanıyor. Fark genelde yanmaya karşı alınan önlemlere gidiyor. Soğutma sistemi, yazılım vs.

Bu WOLED panel. farkını araştırırsınız. @Niccolo Machiavelli sen OLED'ler hakkında da bilgiliysen yardımcı olur musun arkadaşa?
Hocam siparişleri geçmeye başlayacağız. Monitör hariç. Zamanı gelince ona da farklı bir konu açmayı düşünüyorum. Ocypus L36 360mm dışında farklı bir sıvı soğutucu öneriniz var mı? Ocypus Sigma L36'nın fiyatına değer mi sizce?