Steam 106 dakika oynanan ve 2 gün önce satın alınan oyun iade edilebilir mi?

Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Selam dostlar,

31 Mart tarihinde Steam üzerinden oyun satın almıştım. Bu oyunu 106 dakika oynamışım görünüyor, iade konusunda sıkıntı çıkar mı? 2 saat ve 14 gün iade var diye hatırlıyorum. Ama 2 saat limitlerine biraz yaklaşmışım, sıkıntı çıkma ihtimali var mı sizce?

@michaelscofield

Olmaz, Steam iade alır. Benim 4 dakika geçmiş iademi bile almışlardı.

Valla ne kadar etik bilmiyorum ama 37 dolara aldığım oyun 15 dolar civarına düşmüş. Arada 3-5 fark olsa yapmazdım bunu. İade alıp tekrar satın alacağım. Biraz uyanıklık yaptık galiba.

Ben bir ara 2.7 saat oynamıştım onda bile iade kabul ettiler.

14 günü aşıp iade alanları da okudum, ne kadar doğru bilmiyorum tabii yorumlarda.

Benim 4 saat oynadığım oyunu bile iade almışlardı o sürelerde biraz şans işi. Ama 2 saati bile geçmemişsiniz sorun olmaz.

Tam tamına 106 dakika hocam.

Valla ne kadar etik bilmiyorum ama 37 dolara aldığım oyun 15 dolar civarına düşmüş. Arada 3-5 fark olsa yapmazdım bunu. İade alıp tekrar satın alacağım. Biraz uyanıklık yaptık galiba.
En mantıklısı hocam, uyanıklık değil.

Şimdiden başlat iadeyi, 2-3 gün içinde halloluyor, tabii biraz bankaya da bağlı.

Bizzat iade nedeni olarak indirime girmiş seçeneği var ne etiğinden bahsediyorsunuz hocam sorun etmeyin iade seçeneği olarak oyun indirime girmiş seçin iade olur.

Bazı sitelerde aldığınız ürünün fiyatı belli bir süre içerisinde indirime girer ise aradaki farkı iade edebiliyor. Yanlış bilmiyorsam Xbox store'da mevcut böyle bir şey. Steam'de böyle bir şey söz konusu mu kontrol edin derim. Steam destek ile iletişime geçerek onlara da sorabilirsiniz.

Arkadaşım aldığı oyunu speedrun yaparak 112 dk da bitirip iade etti seninki uyanıklıksa...

En mantıklısı hocam, uyanıklık değil.

Şimdiden başlat iadeyi, 2-3 gün içinde halloluyor, tabii biraz bankaya da bağlı.

Konuyu açmadan kısa süre önce başlattım hocam. Enpara kullanıyorum banka olarak.

Bizzat iade nedeni olarak indirime girmiş seçeneği var ne etiğinden bahsediyorsunuz hocam sorun etmeyin iade seçeneği olarak oyun indirime girmiş seçin iade olur.

Eki Görüntüle 237845

Hocam bende öyle bir seçenek çıkmadı, yanlışlıkla satın aldım şeklinde iade başlattım biraz önce. O kısmı göremedim ben. Belki de gözümden kaçtı o seçenek.

Başlattım hocam iade işlemini sizin mesajlarınızı ve konuyu açmadan önce.

Arkadaşım aldığı oyunu speedrun yaparak 112 dk da bitirip iade etti seninki uyanıklıksa...

O tarz şeylerden pek anlamam hocam, direkt ağır ağır oynarım vakit oldukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…