KS KS M Medssinci Çalışkan Katılım 6 Ocak 2026 Mesajlar 82 Beğeniler 6 6 Ocak 2026 #11 michaelscofield dedi: Sorun değil sorabilirsiniz. 1.100 TL fazla vermeye değmez, Lenovo her türlü memnun eder. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun olmaz değil mi ghosting vb şeyler internette pek videolarına bakamadım da.
michaelscofield dedi: Sorun değil sorabilirsiniz. 1.100 TL fazla vermeye değmez, Lenovo her türlü memnun eder. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun olmaz değil mi ghosting vb şeyler internette pek videolarına bakamadım da.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 6 Ocak 2026 #12 Medssinci dedi: Herhangi bir sorun olmaz değil mi ghosting vb şeyler internette pek videolarına bakamadım da. Genişletmek için tıkla... Ghosting sorunu olan bir model değil, içiniz rahat olsun.
Medssinci dedi: Herhangi bir sorun olmaz değil mi ghosting vb şeyler internette pek videolarına bakamadım da. Genişletmek için tıkla... Ghosting sorunu olan bir model değil, içiniz rahat olsun.
KS KS M Medssinci Çalışkan Katılım 6 Ocak 2026 Mesajlar 82 Beğeniler 6 6 Ocak 2026 #13 michaelscofield dedi: Ghosting sorunu olan bir model değil, içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Kendinize alsaydınız da bu monitörü mü tercih ederdiniz.
michaelscofield dedi: Ghosting sorunu olan bir model değil, içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Kendinize alsaydınız da bu monitörü mü tercih ederdiniz.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 6 Ocak 2026 #14 Medssinci dedi: Kendinize alsaydınız da bu monitörü mü tercih ederdiniz. Genişletmek için tıkla... Evet. Kendim alsam da bu modeli alırdım.
Medssinci dedi: Kendinize alsaydınız da bu monitörü mü tercih ederdiniz. Genişletmek için tıkla... Evet. Kendim alsam da bu modeli alırdım.
KS KS M Medssinci Çalışkan Katılım 6 Ocak 2026 Mesajlar 82 Beğeniler 6 6 Ocak 2026 #15 michaelscofield dedi: Evet. Kendim alsam da bu modeli alırdım. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim umarım ameliyatınız sorunsuz geçer.
michaelscofield dedi: Evet. Kendim alsam da bu modeli alırdım. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim umarım ameliyatınız sorunsuz geçer.