Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum fakat 1080p'de yüksek FPS'ler alarak oyunlar oynamak istiyorum. 2K'ya geçmek istemiyorum.
Sistem Özelliklerim:
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Ekran Kartı (Mevcut): NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 16 GB
RAM: 2x16 GB Patriot Viper 6000 MHz CL30
PSU: 750 Watt 80 Plus
Monitör: 360 Hz Full HD PIVOT 24 İNÇ Alienware
Aklımda fiyatının ve performansının RTX 5070 Ti'a yakın olmasından kaynaklı RX 9070 XT var. Galiba PSU'mu da değiştirmem gerekecek yeni ekran kartıyla beraber. Önerilere açığım. İyi Sosyaller.
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı yükseltmesi yapmak istiyorum fakat 1080p'de yüksek FPS'ler alarak oyunlar oynamak istiyorum. 2K'ya geçmek istemiyorum.
Sistem Özelliklerim:
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Ekran Kartı (Mevcut): NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 16 GB
RAM: 2x16 GB Patriot Viper 6000 MHz CL30
PSU: 750 Watt 80 Plus
Monitör: 360 Hz Full HD PIVOT 24 İNÇ Alienware
Aklımda fiyatının ve performansının RTX 5070 Ti'a yakın olmasından kaynaklı RX 9070 XT var. Galiba PSU'mu da değiştirmem gerekecek yeni ekran kartıyla beraber. Önerilere açığım. İyi Sosyaller.
300 FPS'leri görmek istiyorsan FG kullanmak zorundasın. Hikayeli veya rekabetçi diye belirtmemişsin fakat hikayeli ise zaten 5000 serisi bir kart kullanmalısın. Hangi akla hizmet hikayeli ise 9070XT önerdiler çözemedim.
300 FPS'leri görmek istiyorsan FG kullanmak zorundasın. Hikayeli veya rekabetçi diye belirtmemişsin fakat hikayeli ise zaten 5000 serisi bir kart kullanmalısın. Hangi akla hizmet hikayeli ise 9070XT önerdiler çözemedim.
FG, DLSS kullanmayacaksa alabilir zaten ama sen diyorsun ki hikâyeli oynayacaksan önceliğin 9070XT olsun. Adam 1080p'de 360 Hz monitör kullanıyor. 2K veya 4K geçerse zaten FG DLSS kullanmak zorunda yani yine 5000 serisi bakmalı ama sadece yüksek FPS rekabetçi diyorsa o işlemciyle 9070XT yürür, hikâyelide yürümez.
FG, DLSS kullanmayacaksa alabilir zaten ama sen diyorsun ki hikâyeli oynayacaksan önceliğin 9070XT olsun. Adam 1080p'de 360 Hz monitör kullanıyor. 2K veya 4K geçerse zaten FG DLSS kullanmak zorunda yani yine 5000 serisi bakmalı ama sadece yüksek FPS rekabetçi diyorsa o işlemciyle 9070XT yürür, hikâyelide yürümez.
Offf be kardeşim biliyoruz yani bu videoları çıktığında izliyoruz zaten, Türkçe konuşuyorum anlamıyor musun? Adam 360 Hz monitör kullanıyor ya 1080P'de hikâyeli istiyorsa MFG kullanmak zorunda bana gelip AMD'de de frame gen var ama falan deme burada, rekabetçi ağırlıklıysa 9070XT zaten yeterli diye ısrarla söylüyorum hala bana bu videoyu atıyorsun. Türkçe testleri falan çözün anlamakta güçlük çekiyorsunuz.
Offf be kardeşim biliyoruz yani bu videoları çıktığında izliyoruz zaten, Türkçe konuşuyorum anlamıyor musun? Adam 360 Hz monitör kullanıyor ya 1080P'de hikâyeli istiyorsa MFG kullanmak zorunda bana gelip AMD'de de frame gen var ama falan deme burada, rekabetçi ağırlıklıysa 9070XT zaten yeterli diye ısrarla söylüyorum hala bana bu videoyu atıyorsun. Türkçe testleri falan çözün anlamakta güçlük çekiyorsunuz.
MFG/DLSS kullanmasına karşı değilim zaten. Ama daha iyi bir kart varken neden Nvidia diye diretiyorsunuz? Size bunu açıklamaya çalışıyorum hala daha MFG/DLSS diyorsunuz.
Nvidia'da bunlar vaken AMD'de de FSR var ki gayet iyi performans sunuyor.
AMD'de FG var diye belirtirim tabii. Yokmuş gibi davranmanız saçmalıktan başka bir şey değil.
"Attığım videoları madem izlediniz, madem biliyorsunuz neden hala diretiyorsunuz?" diye sorarlar adama.
Hadi onları geçtim FPS oyunu oynuyorsa zaten kartı değiştirmesine "gerek yok".
MFG/DLSS kullanmasına karşı değilim zaten. Ama daha iyi bir kart varken neden NVIDIA diye diretiyorsunuz? Size bunu açıklamaya çalışıyorum hala daha MFG/DLSS diyorsunuz.
NVIDIA'da bunlar vaken AMD'de de FSR var ki gayet iyi performans sunuyor.
AMD'de Frame Generation var diye belirtirim tabii. Yokmuş gibi davranmanız saçmalıktan başka bir şey değil.
"Attığım videoları madem izlediniz, madem biliyorsunuz neden hala diretiyorsunuz?" diye sorarlar adama.
hadi onları geçtim FPS oyunu oynuyorsa zaten kartı değiştirmesine "gerek yok".
Bu yüzden diyorum anlamakta zorluk çekiyorsunuz diye. Ben şu kart şu karttan iyi diye bir yorum belirtmedim. Sen diyorsun ki hikâyeli oynuyorsa önceliğin 9070XT olsun. Hayır kardeşim önceliği o kart olmasın diye açıklama yapıyorum ben de. Neyse daha fazla uğraşamayacağım ben sessize alayım burayı.