Samsung M34 veya Samsung A25 alabilirsiniz. Samsung M34 dün 7.499 TL'e inmişti keşke görseydiniz. Ama şu anki haliylede güzel fiyatta.
Peki ikisi arasından hangisi daha iyi olur? M34, 6/128 olarak satılıyor gördüğüm kadarıyla. 8/256 versiyonu var mıdır?Samsung M34 veya Samsung A25 alabilirsiniz. Samsung M34 dün 7.499 TL'e inmişti keşke görseydiniz. Ama şu anki haliylede güzel fiyatta.
Bana bunu attı şimdi, sormamı rica etti de, iyi midir diyor. Ben pek sıcak bakmadım ama yine de sorayım dedim.A25 daha iyi olur. 8 - 256 GB ile geliyor. Mediamarkttan alınabilir.
Tecno gibi markalardan ürün alınmaz.Bana bunu attı şimdi, sormamı rica etti de, iyi midir diyor. Ben pek sıcak bakmadım ama yine de sorayım dedim.
Tecno telefonlar bir süre sonra kasıyor diye biliyorum. Samsung gibi güvenilir bir firma varken ben paramı Tecno'ya vermezdim.Bana bunu attı şimdi, sormamı rica etti de, iyi midir diyor. Ben pek sıcak bakmadım ama yine de sorayım dedim.
Tecno asla alinmaz diyemem ama tercih etmezdim. Tecno dedigimiz firma Transsion Holding'e bagli ve bunlar her gun baska bir firmanin (Huawei, Qualcomm, Philips vs.) patent haklarini ihlal ediyor. Radyasyon bombasi telefonlari falan da vardi eskiden. Yoksa kasacagi falan yok.Bana bunu attı şimdi, sormamı rica etti de, iyi midir diyor. Ben pek sıcak bakmadım ama yine de sorayım dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.