11.000 TL telefon tavsiyesi

mortem.dll bulunamadı

Tanınmış Üye
Makaleler
9
Yer
Cordis Die
Selamlar. Yakın bir abimize telefon bakıyoruz, çok anlamıyorum ben. Bütçe 11.000 TL'yi 1 TL bile geçemiyor maalesef. Telefonunda çok fazla uygulama kullanıyormuş, çocukları oyun falan indiriyormuş. Şişmeyen bir telefon olursa iyi olur. Önerileriniz varsa alabilirim, teşekkürler.
@Rush
@Violett

Selamlar. Yakın bir abimize telefon bakıyoruz, çok anlamıyorum ben. Bütçe 11.000 TL'yi 1 TL bile geçemiyor maalesef. Telefonunda çok fazla uygulama kullanıyormuş, çocukları oyun falan indiriyormuş. Şişmeyen bir telefon olursa iyi olur. Önerileriniz varsa alabilirim, teşekkürler.
@Rush
@Violett
Samsung M34 veya Samsung A25 alabilirsiniz. Samsung M34 dün 7.499 TL'e inmişti keşke görseydiniz. Ama şu anki haliylede güzel fiyatta.

Yetistiiim.

A25 bence de guzel bir urun, tercih edebilir ama keske A35'e cikabilseymis.

Bana bunu attı şimdi, sormamı rica etti de, iyi midir diyor. Ben pek sıcak bakmadım ama yine de sorayım dedim.

Tecno asla alinmaz diyemem ama tercih etmezdim. Tecno dedigimiz firma Transsion Holding'e bagli ve bunlar her gun baska bir firmanin (Huawei, Qualcomm, Philips vs.) patent haklarini ihlal ediyor. Radyasyon bombasi telefonlari falan da vardi eskiden. Yoksa kasacagi falan yok.

Geri
Yukarı Alt