Bomboş yorumlar. Biri çıkıp iPhone 11, 12 kullanmamış. iPhone 11 ekranı sadece kötü dersin. Telefonun performansı sorunsuz. iOS 27 ile kullanıyorum 8 saate yakın ekran süresi veriyor bunun 6.30 saati açık ekran. Kasma donma hiç görmedim. iOS 26 nın ilk zamanları her iPhone kasıyordu da düzelttiler.
Bomboş yorumlar. Biri çıkıp iPhone 11, 12 kullanmamış. iPhone 11 ekranı sadece kötü dersin. Telefonun performansı sorunsuz. iOS 27 ile kullanıyorum 8 saate yakın ekran süresi veriyor bunun 6.30 saati açık ekran. Kasma donma hiç görmedim. iOS 26 nın ilk zamanları her iPhone kasıyordu da düzelttiler.
Bomboş yorumlar. Biri çıkıp iPhone 11, 12 kullanmamış. iPhone 11 ekranı sadece kötü dersin. Telefonun performansı sorunsuz. iOS 27 ile kullanıyorum 8 saate yakın ekran süresi veriyor bunun 6.30 saati açık ekran. Kasma donma hiç görmedim. iOS 26'nın ilk zamanları her iPhone kasıyordu da düzelttiler.
İkinci el 11.000 liraya 89 pil sağlıklı iPhone 11 alınır mı? Instagram, WhatsApp, YouTube gibi uygulamalarda ağırlıklı kullanacağım. Oyun oynanmayacak yaklaşık 2 senelik en fazla 3 senelik idareten alıyorum zaten sonra değiştireceğim. Alınır mı?