S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 303 Beğeniler 55 Cumartesi 16:21 #1 Boyum 170 olduğu için bu son derece kaliteli koltuk bana büyük geliyor. Satıp başka bir modele geçmek istiyorum. Çok rahat, kaliteli, uzun yıllar kullanabileceğim bir koltuk önerir misiniz? Özellikle boyun kısmı uzun kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 16:39
Boyum 170 olduğu için bu son derece kaliteli koltuk bana büyük geliyor. Satıp başka bir modele geçmek istiyorum. Çok rahat, kaliteli, uzun yıllar kullanabileceğim bir koltuk önerir misiniz? Özellikle boyun kısmı uzun kalıyor.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.684 Çözümler 14 Beğeniler 7.801 Cumartesi 20:18 #2 Shog dedi: Boyum 170 olduğu için bu son derece kaliteli koltuk bana büyük geliyor. Satıp başka bir modele geçmek istiyorum. Çok rahat, kaliteli, uzun yıllar kullanabileceğim bir koltuk önerir misiniz? Özellikle boyun kısmı uzun kalıyor. Genişletmek için tıkla... Beast Throne bakabilirsin.
Shog dedi: Boyum 170 olduğu için bu son derece kaliteli koltuk bana büyük geliyor. Satıp başka bir modele geçmek istiyorum. Çok rahat, kaliteli, uzun yıllar kullanabileceğim bir koltuk önerir misiniz? Özellikle boyun kısmı uzun kalıyor. Genişletmek için tıkla... Beast Throne bakabilirsin.