@Brian Wizard, bu devirde 8 GB VRAM'e sahip bir kartı almayı fiyat fark etmeksizin mantıksız görüyorum, hele hele bahsi geçen ekran kartı 3070 Ti ise hiç mantıklı görmüyorum.
Haklısınız. Fakat halihazırda 6600XT kullanıyordum. Sürekli driver sıkıntısı çektim değiştirmediğim tek parça ekran kartımdı sürekli gidip gelmeler donmalar yaşıyordum işlemcim de 7500F bu arada H150 sıvı soğutmayla kullanıyorum ve en son AMD ekran kartına 1 lira daha verirsem diye yemin ettim. AMD Radeon Founders Edition kart bakıyordum o sırada ama inanın gözümden gönlümden düştü ondan RX 6800 XT almadım olayın aslı da bu maalesef.
Pek haksız da sayılmazsınız aslında Rx 6000 serisinin driver timeout, adrenalin, wattman problemleri gibi belli başlı handikapları var malesef. RX9000 serisinde ancak tam manasıyla üstesinden gelebildiler yazılım sorunlarının.
Pek haksız da sayılmazsınız aslında RX 6000 serisinin driver timeout, adrenalin, WattMan problemleri gibi belli başlı handikapları var maalesef. RX9000 serisinde ancak tam manasıyla üstesinden gelebildiler yazılım sorunlarının.