11. Sınıf birisi TYT Sosyal ve fene ne zaman çalışmalı?

Noxy06

Başarılı
11. Sınıf sayısal öğrencisiyim. Şu anda AYT'nin yanında paragraf çözüyorum ve TYT mat kitabına başladım, geometri kitabı bitirdim bir tane.
Türkçe ve matematik bu durumda, sosyal ve fene ne zaman çalışmalıyım sınava az süre kala mı yoksa şimdi mi? Şu anlık TYT netlerim 60 70 arası geliyor. Şimdi çalışmaya gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyali denemelerle yükseltebilirsin. Fende konu çalışıp o şekilde gitmen gerek.
Net dağılımını yazarsan daha iyi olur, TYT-AYT şeklinde ayırırsan çok makbule geçer.

Hocam tyt de genelde 20 30 arası türkçe , 9 12 arası sosyal, 15 25 arası matematik,
8 11 arası fen yapıyorum, bu aralıkta oluyor genelde değerler.
Sosyali denemelerle yükseltebilirsin. Fende konu çalışıp o şekilde gitmen gerek.
Net dağılımını yazarsan daha iyi olur, TYT-AYT şeklinde ayırırsan çok makbule geçer.

Ben eşit ağırlık öğrencisiyim ben yaza saklıyorum tabii siz sayısalsınız tam bilemem.

Hocam tyt de genelde 20 30 arası türkçe , 9 12 arası sosyal, 15 25 arası matematik,
8 11 arası fen yapıyorum, bu aralıkta oluyor genelde değerler.
Sosyalin fena değil, deneme çöz. Özellikle 3D ve Bilgi Sarmal denemelerine bak.
Fende branş branş ayırırsan güzel olur.
Türkçe netin ortalama altında, paragrafı arttır ve dil bilgisi kas.
Matematik de güzel, geometrin şu an kaç net? Ona göre önereyim orayı.

Geometri 4 5 6 civarında geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…