PasPas

Becerikli
Arkadaşlar nasıl bir program yapacağımı bilmiyorum fakat aklımdaki plan şu: 11'de TYT ve 11. sınıf AYT bitirip 12'ye rahat bir şekilde geçmek.

Okuldaki rehber hocama söylersem program yapar mı bana yoksa kendim mi yapmalıyım?

@Testo Unit hocam sizi de rahatsız ediyorum ama plan yapmadan girişmiştim tyt sonra yolunda gitmedi. Yani hem tyt bitireyim istiyorum hem 11. Sınıfı sıkı tutmak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar nasıl bir program yapacağımı bilmiyorum fakat aklımdaki plan şu: 11'de TYT ve 11. sınıf AYT bitirip 12'ye rahat bir şekilde geçmek.

Okuldaki rehber hocama söylersem program yapar mı bana yoksa kendim mi yapmalıyım?

@Testo Unit hocam sizi de rahatsız ediyorum ama plan yapmadan girişmiştim TYT sonra yolunda gitmedi. Yani hem TYT bitireyim istiyorum hem 11. sınıfı sıkı tutmak.

Rehberlerden hoca seç TYT'ye başla yanında 11. sınıf soru bankası al hocalar işledikçe konuları çöz.

Bu konuyla ilgili eminim tonla video ve internet sitelerinde girdiler vardır. Biraz araştırma yap, Google a yazınca zaten konu ile alakası bir çok link çıkarır. Yaşıtlarınla konuş, fikir alışverişinde bulun.

@Testo Unit hocam sizi de rahatsız ediyorum ama plan yapmadan girişmiştim tyt sonra yolunda gitmedi. Yani hem tyt bitireyim istiyorum hem 11. Sınıfı sıkı tutmak.
Biraz ağır olur ama kafayı ayran yapmam diyorsan gayet güzel bir sistem olur. Ben yapacak olsam ilk öncelikle TYT rutini edinirdim, yanında 11.sınıf konularıyla paralel çalışırdım. 11.sınıf sonunda yazın AYT matematiği aradan çıkarıp (TYT rutini ve 11 tekrarıyla) geri kalan sürede AYT fen, bolca deneme(TYT-AYT), AYT matematik branş denemeleri, ardından da konular bittikçe fizik, kimya, biyoloji için de branş denemeleri atardım bol bol, zaten sonrasında bomba gibi sınava hazır olursun.