110.000 TL'ye gaming laptop önerisi

Bütçe
110.000 TL

Amorphous

Çalışkan
Merhaba, iyi günler. 110.000 TL bandında bütçem mevcut ve gaming laptop arıyorum. GameGaraj düşünmüyorum ve daha önce Katana kullanıp mağdur olanlardanım MSI Vector kullanmıştım kısa bir süre teknik özellikleri harikaydı fakat panel berbattı. ASUS ROG modeli hoşuma gitti ama daha önce kullandığım bir laptop markası değil 2 ürün bulabildim tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında fiyat farkı çok değilse kesinlikle VRAM farkından dolayı RTX 5080'li model tabiki. Zaten 110 bin lira RTX 5070 Ti için biraz fazla. O kadar parayı RTX 5070 Ti'ye vermezdim. RTX 5070 Ti de olur derseniz benim tavsiyem FPS konusunda sizi üzmeyecek olan aşağıdaki modeli almanız olur. FHD+ olduğu için 4-5 yıl ayar kısmadan oyun oynatır. QHD+ olan cihazda bir süre sonra ya grafik ayarlarını düşüreceksiniz ya da çözünürlüğü düşüreceksiniz. Yanına RAM ekleseniz yine de cebinize fazladan para kalıyor. Kalanla başka ihtiyaçlarınızı görürsünüz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…