• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

12.000 TL bütçe ile 27 inç 2K veya 32 inç 2K veya 4K monitör önerisi

Bütçe
12.000 TL

Pixpack

Uzman
Merhaba, 3D Cam ve CAD uygulamaları kullanıyorum. Bilgisayarım Mac Mini M4. 3D modelleme yapıyorum ve renk benim için önemli çünkü 3D yazıcı ile Etsy üzerinden dekorasyon ürünleri satıyorum. Daha önce MacBook Air M2 ekranı kullandım. Yeni ekran için en fazla 12 bin TL bütçem var. Bütçemin düşük olduğunun farkındayım, ancak ek işler için yaptığım yatırımlar nedeniyle elimdeki para sınırlı. İyi forumlar, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. 27" 2k veya 32" 2k veya 4k monitör arıyorum.

Oyuncu monitörü istemiyorum, masanın üzerinde sırıtmaması çok daha iyi olur.

Oyuncu monitörü istemiyorum, masanın üzerinde sırıtmaması çok daha iyi olur.
Oyuncu monitöründen ziyade renk gamutu iyi IPS panel monitörler seçtim boyut olarak. Daha ucuza pro model monitörler var ama ben incelemelerdeki ve testlerdeki performansları baz alarak baktığım için. Pro modellerin çok fazla incelemesi yok. Kağıt üzerindeki veriler de her zaman tam tutarlı olmuyor malesef.

Tabi sizin için daha uygununu öneren insanlar olacaktır.

İkinci el Huawei Mateview 28.2" aldım, yanına da yedek monitör olarak LG UltraFine 27UP850K-W şu an ikisini aktif kullanıyorum ve her ikisinden de oldukça memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…