12.000 TL bütçeye IPS monitör önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yagizc_35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 189
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Bütçe
7.500-12.000 TL

Yagizc_35

Uzman
Merhaba, şu an kullandığım 75 Hz monitör yetersiz gelmeye başladığı için yan monitör olarak kullanmaya karar verdim. Yeni bir ana monitör almak istiyorum.

Oynadığım oyunlar: GTA V Enhanced.

PC özelliklerim:
CPU: AMD R5 5600.
GPU: Intel Arc B580.

(IPS olursa sevinirim)

Arc B580 hangi oyunda 420 FPS verebilecek acaba...

75 Hz monitör yetersiz gelmeye başlamış ve 12.000 TL'ye alabileceği yüksek Hz'li IPS monitör olarak en kalitelisi bu.

Arc B580 CS2, Valorant FPS oyunlarında 420 FPS'i geçebilir, bu tamamen işlemciye bağlıdır. İleride 5700X3D, 5800X3D veya AM5 yükseltip 7800X3D takarsa çok rahat 500 FPS üstünü görecektir.

İyi Sosyaller.

Arkadaşın dediğin gibi rekabetçi oyunları oynadığını nereden çıkardın? Konu sahibi oynadığı oyunlara bir tek GTA 5 yazmış. Bir tek bunu yazan birinin rekabetçi oyunlar ile işi olduğunu sanmam. Belki hikayeli oyunlar oynayacak? Bunun için Hz değeri abartılmış 1080p monitör yerine iyi bir HDR desteğine sahip 2K monitör daha mantıklı olur.

Burada yapılacak en mantıklı yol konu sahibinin GTA 5 dışında hangi oyunları ağırlıklı olarak oynadığını öğrenmek olur.

75Hz yetersiz gelmiş ve bu adama Arc B580 ile 2K düşük Hz monitör önermek istiyorsun.

Ağırlıklı olarak GTA V ve Minecraft oynuyorum, nadiren FPS oyunları da oynuyorum ama Valorant gibi. Bu arada ekranın parlaklık değeri yüksek olursa sevinirim; şu an kullandığım ekrana güneş ışığı geldiğinde hiçbir şey göremiyorum neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…