Casper Nirvana X600.5500-BV00X-G-F Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Aspire 3 A315-59-521E Notebook NX.K6TEY.004 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Aspire 5 A515-57 Notebook NX.KN3EY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam eğer hafıza önemli, Ethernet portu (RJ45) değilse, bir de IPS ekran olması açısından i5 1235U işini görecektir. TN ekran kullanıyorum şu an bayağı bir garip geldi. (Önceden IP Gaming 3 kullanıyordum, o IPS ekrandı.) Bir de Ryzen serili ucuz laptoplarda RAM tamamen lehimli oluyor, yükseltme yapılamıyor. Şu anki yeni aldığım laptoptan biliyorum.
Hocam eğer hafıza önemli, Ethernet portu (RJ45) değilse, bir de IPS ekran olması açısından i5 1235U işini görecektir. TN ekran kullanıyorum şu an bayağı bir garip geldi. (Önceden IP Gaming 3 kullanıyordum, o IPS ekrandı.) Bir de Ryzen serili ucuz laptoplarda RAM tamamen lehimli oluyor, yükseltme yapılamıyor. Şu anki yeni aldığım laptoptan biliyorum.
Şahsen IPS panel tercih etmek istiyorum, Aspire 3'ten bahsediyorsunuz sanırım, bu modelde RJ45 var görünüyor, açıkçası RJ45 girişinin olması da önemli. Bu model iyi gibi duruyor.
Casper X600 de IPS panele sahib, 16 GB RAM kapasitesi mevcut, yükske ihtimalle uzun süre yükseltme yapılmayacak, alındığı gibi kullanlıacak, bu nedenle X600 de alınabilir duruyor. Şu an için kararsızım.
Şahsen IPS panel tercih etmek istiyorum, Aspire 3'ten bahsediyorsunuz sanırım, bu modelde RJ45 var görünüyor, açıkçası RJ45 girişinin olması da önemli. Bu model iyi gibi duruyor.