12.000 TL toplama bilgisayar önerisi

Bütçe
12.000 TL
Arkadaşlar bilgisayarı topladım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

AMD Ryzen 3200G.
ASUS A-520M-K.
Kingston Beast 3200MHz 8X2.
Kingston KC3000 512 GB SSD.

Bu şekilde yaklaşık 8000 TL'ye toplamış oldum.

IMG_6907.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarı topladım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • AMD Ryzen 3200G
  • ASUS A-520M-K
  • Kingston Beast 3200MHz 2x8
  • Kingston KC3000 512 GB SSD
Bu şekilde yaklaşık 8000 TL'ye toplamış oldum.
Hayırlı olsun, tavsiye ettiğim gibi almışsınız. Bence KC3000 512 GB almak yerine daha uygun fiyatlı bir SSD alsaydınız iyi olurdu. Açıkçası gereksiz masraf olmuş o. Zaten Gen 4 hızlarına erişemeyeceksiniz. 2.000 TL para verdikten sonra Kioxia Exceria 1 TB alınıyordu. Elde edemeyeceğiniz hız için ekstra para ödemişsiniz, aynı paraya daha yüksek kapasite almak vardı.

Hayırlı olsun, tavsiye ettiğim gibi almışsınız. Bence KC3000 512 GB almak yerine daha uygun fiyatlı bir SSD alsaydınız iyi olurdu. Açıkçası gereksiz masraf olmuş o. Zaten Gen 4 hızlarına erişemeyeceksiniz. 2.000 TL para verdikten sonra Kioxia Exceria 1 TB alınıyordu. Elde edemeyeceğiniz hız için ekstra para ödemişsiniz, aynı paraya daha yüksek kapasite almak vardı.
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Kingstonun 5 yıl garanti sunması ve diğer modellere nazaran internette araştırdığım kadarıyla daha uzun ömürlü olması tercih etmemdeki sebeplerden birisiydi. Prime indirimlerinde de yakalayınca almış bulundum. Kioxia markasını çok fazla duymadığımdan Kingston ve Samsung markalarını yöneldim. Kingstonun aynı şekilde Gen 3 ssd modeli 1200tl idi.

Geri
Yukarı Alt