12.000 TL'ye ikinci el Retroid Pocket 5 el konsolu alınır mı?

Makaleler
23
Bir arkadaşım 3 aydır kullanmakta olduğu Retroid Pocket 5'i satmak istiyordu. Fiyat sorduğumda 13 bin dedi. İndirim istedim biraz. 12 bin olsun dedi. Fiyat bana uygun geldi. Ekranında ufak kılcal çizikler var dedi. Başka sorunu yokmuş. Kutusu da var. Sizce alınır mı?

Özellikleri:
  • Storage 128 GB UFS 3.1
  • Battery 5000 mAh
  • RAM 8 GB
  • RAM Type LPDDR4X
  • Chipset Qualcomm Snapdragon 865
  • CPU Cortex-A77
  • GPU Qualcomm Adreno 650
  • CPU Clock Speed 1.8 GHz - 2.84 GHz
  • CPU Cores 8
  • CPU Threads 8
  • GPU Clock Speed 587 MHz

Pili bitse pil bulamazsin drift olsa tuş bulamazsın, padlerin arkasındaki silikon bozulsa silikon bulamazsın.

Razer Kishi V2 al tak telefonuna devam et.

Snapdragon 865 çok geride kaldı artık, ben S24 FE ve Kishi V2 ile PS2 oyunlarını 4K oynuyorum mis gibi.

Pil olayı doğru. Ancak bunlarda hall effect stick var. Drift olması zor. Telefon olarak Nothing Phone 1 ve S23 kullanıyorum. Ancak batarya PS2 oyunlarında 3 saat civarı gidiyor. Ayrıca ısınıyor. Active cooling olmadığı için sıkıntı.

S23 için kishi V2 bence mantıklı, kishi de tuslarda hassasiyet var ve mekanik.

Parçasını bulamayacağın ikinci el cihaza para verme, çok hevesin var ise rgxx serisi al ucuz çünkü.

Tercih senin.

S23 için kishi V2 bence mantıklı, kishi de tuslarda hassasiyet var ve mekanik.

Parçasını bulamayacağın ikinci el cihaza para verme, çok hevesin var ise rgxx serisi al ucuz çünkü.

Tercih senin.
RG 34XXSP modeli var elimde ancak PSP oyunları sarmıyor.

Bayagi uygun bu arada zaten bu tarz android handheldlerin ederi, en fazla, bu civarlarda olmali, kacirma al. Millet 20kya satmaya calisiyor.

Drift olsa tuş bulamazsın diyorsun, hall effect olmayan gamepad öneriyorsun. Sırf yenisini alabiliyorsun diye bozulmasına razı olup önerdiğini düşünmüyorum. Ayrıca iPhone 15 Pro ve üzeri veya emulatorde sorun çıkarmayacak derecede güçlü Android kullanıyor olunsa o zaman konsol yerine gamepad alınabilirdi AAA oyunlar için. Ama bu durumda fiyat dışında artı sağlamıyor hatta eksi sağlıyor telefonların şarjı olsun ısınması olsun sıkıntılı çoğunlukla, aynı hissi de vermiyor zaten konsol ile.

Kardeşim disslike atıyorsun cevap veremiyorsun bilgin disslike a kadar mı? @HDDKullanıyorum

Son düzenleme:
Cihaz ve fiyat hakkinda ne dusunuyorsun? Arkadasim bir sorun olursa yurt disina ciktigi zaman Retroid'e tamir veya batarya degisimi icin gönderebilir yanina alip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…