12.000 TL'ye satılan RTX 4070 ilanı güvenilir mi?

Makaleler
13
Yer
Çorum
Selam,

Dolap uygulamasında öylesine geziniyordum, ana sayfada bir ekran kartı ilanı gözüme çarptı, 12.000 TL'ye Gainward RTX 4070 satıyor adam. Anormal ucuz geldi, normalde bu kartı ortalama 20 bin liraya veriyorlar. Neyse, adamın profile girip ilanlara baktım, hep bu şekilde anormal ucuz ilanlar var. 6.000 TL'ye RTX 3060 Ti, 16.000 TL'ye RTX 3060'lı laptop vs.

WhatsApp'tan da yazıp konuştum, kartların mining için kullanılmadığını ve hiç tamir bile görmediğini söylüyor. Neden bu kadar ucuz dedim, satılmıyor diyor. Bu fiyatlara peynir ekmek gibi gitmesi gerekmez mi?

Alacağımdan değil de çok garip geldi, güvenilir mi bilemedim. Siz ne düşünüyorsunuz?

Görsel de bırakıyorum:

Ben de Sahibinden'de 10 bin küsure 4060 Ti görmüştüm. Merak edip yazdım, cevap vermedi. Boşta duracağına öğrenci kardeşimize gitsin tarzı bir şey yazmıştı ilana. Her ne kadar bir sorun olmadığını söylese bile yine güvenemem açıkçası.

12'ye 4070 satacaksın ve alınmayacak? Acaba ne tür bir dolandırıcılık taktiği uyguluyor merak ettim.

Dolap'tan ucuz herhangi bir ilana yazma genelde dolandırıcı oluyorlar.

Ben de çok denk geldim. PS5 15 bin abi, alayım şimdi, gelip alayım diyorum, engelliyor. Diğer PS5 satıcısına geliyorum, WhatsApp'tan bu arada 16 bin demiş, kargo olur mu diyorum, Sahibinden link atayım diyor, ilan no ver diyorum, kardeşim özel satış linki diyor, bu başkaları almasın diye. Yani böyle ilanlara inanmayın, troll için Isparta'dayım diyordu, ben de Isparta'dayım şu an, geleyim mi falan bir şeyler yazıyordum, engelleniyordum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…