12.000TL'ye tablet ve telefon önerisi

Bütçe
12.000

Baştan öyle desenize hocam PUBG gibi oyunları çok oynamayacaksan X6 Pro'yu aklından direk ele. Sizin için tablet+telefon daha mantıklı olacaktır.

Baştan öyle desenize hocam PUBG gibi oyunları çok oynamayacaksan X6 Pro'yu aklından direk ele. Sizin için tablet+telefon daha mantıklı olacaktır.

Teşekkür ederim hocam.

Hocam tablet alacaktım şanşıma bir arkadaşım hediye tablet verdi o yüzden sadece telefon düşünüyorum ne önerirsiniz?
@Bayro
@573
@442
@683

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 573
Teşekkür ederim hocam.

Hocam tablet alacaktım şanşıma bir arkadaşım hediye tablet verdi o yüzden sadece telefon düşünüyorum ne önerirsiniz?
@Bayro
@573
@442
@683

Bütçen çıkarsa A34 tercih et. Eğer çıkmazsa ona çok yakın olan Redmi Note 11 Pro+ tercih edebilirsin 12600 denk geliyor.

Hocam ikinci el olarak ne var bütçem çıkamaz 1 kuruş bile artık 11k ya bakıyorum 1K yı tablet için harcadım.

Hocam ikinci el olarak ne var bütçem çıkamaz 1 kuruş bile artık 11k ya bakıyorum 1K yı tablet için harcadım.

Sıfır olarak yine Redmi Note 11 Pro+ 6 GB RAM olanına bakılabilir 400TL kuponu var tam 11000TL'ye geliyor.

Ayrıca telefonu gündelik işler içinmi yoksa oyun içinmi kullanacaksın 2.el ona göre bakılabilir.

Sıfır olarak yine Redmi Note 11 Pro+ 6 GB RAM olanına bakılabilir 400TL kuponu var tam 11000TL'ye geliyor.

Ayrıca telefonu gündelik işler içinmi yoksa oyun içinmi kullanacaksın 2.el ona göre bakılabilir.

Hocam kamerası iyi olsun ama oyunda oynatsın istiyorum PUBG gibi değil bs Roblox vb oyunlar için PUBG oynamayacağım ama 60+ FPS verse iyi olur yani 60 ile 90 arası 60 olsana olur gündelik için de kullanacağım.

Hocam kamerası iyi olsun ama oyunda oynatsın istiyorum PUBG gibi değil bs Roblox vb oyunlar için PUBG oynamayacağım ama 60+ FPS verse iyi olur yani 60 ile 90 arası 60 olsana olur gündelik için de kullanacağım.

2.el olarak Realme GT2 ve A34 bakabilirsin. Yurt dışı düşünürsen Note 13 Pro 10500-11000 TL'ye bulunuyor.

Realme GT2 ve A34 bakabilirsin. Yurt dışı düşünürsen Note 13 Pro 10500-11000 TL'ye bulunuyor.

Hocam bende biraz araştırdım S21 FE 2. nesil A54 a35/a34 A34 256 GB ve POCO X6 Pro K40 Gaming buldum ne önerirsiniz?

Realms almayı düşünmüyorum hocam ya bilinmedik marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…