SadeceZinzap Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 725 Çözümler 10 Beğeniler 740 Yer Kuzey Kore, Pyongyang 30 Eylül 2025 #11 Alparow dedi: Hocam başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ultimate Chicken Horse var onun dışında varsa hatırlamıyorum.
Alparow dedi: Hocam başka önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ultimate Chicken Horse var onun dışında varsa hatırlamıyorum.
A AlbertoTigre Becerikli Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 182 Beğeniler 83 1 Ekim 2025 #12 23783 dedi: Arkadaşımın 30.000 saati var Rust'ta. Genişletmek için tıkla... Helal olsun da ben oyunu en son 4-5 sene önce oynamıştım sorun yoktu. Şimdi girmeye çalıştığımda abartısız en az 1 saate yakın sunucuya girmeyi bekledim. Sunucuya girdiğimde herkesin evi vardı sürekli hayvan saldırdı vb. oynayamayıp sildim.
23783 dedi: Arkadaşımın 30.000 saati var Rust'ta. Genişletmek için tıkla... Helal olsun da ben oyunu en son 4-5 sene önce oynamıştım sorun yoktu. Şimdi girmeye çalıştığımda abartısız en az 1 saate yakın sunucuya girmeyi bekledim. Sunucuya girdiğimde herkesin evi vardı sürekli hayvan saldırdı vb. oynayamayıp sildim.