1 15451 Uzman Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 90 Beğeniler 53 8 Ekim 2025 #1 Şu an sayisaldayim ve esit ağırlığa geçeceğim. Müdür yardımcısına gidersem geçiş yaparlar mı? Yoksa belirli bir zamanı mı var?
Şu an sayisaldayim ve esit ağırlığa geçeceğim. Müdür yardımcısına gidersem geçiş yaparlar mı? Yoksa belirli bir zamanı mı var?
dex Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 519 Çözümler 8 Beğeniler 434 Yer Türkiye 8 Ekim 2025 #2 15451 dedi: Şu an sayisaldayim ve esit ağırlığa geçeceğim. Müdür yardımcısına gidersem geçiş yaparlar mı? Yoksa belirli bir zamanı mı var? Genişletmek için tıkla... Hocam bunu okul idarenle konuşman en sağlıklısı Ne desek boş..
15451 dedi: Şu an sayisaldayim ve esit ağırlığa geçeceğim. Müdür yardımcısına gidersem geçiş yaparlar mı? Yoksa belirli bir zamanı mı var? Genişletmek için tıkla... Hocam bunu okul idarenle konuşman en sağlıklısı Ne desek boş..
KS KS 1 15451 Uzman Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 90 Beğeniler 53 8 Ekim 2025 #3 dex dedi: Hocam bunu okul idarenle konuşman en sağlıklısı Ne desek boş. Genişletmek için tıkla... Şansıma müdür yardımcısı raporlu. İnternette dönem başlarında oluyor diye gördüm. Fikir almak istedim. Önceden yaşayan varsa.
dex dedi: Hocam bunu okul idarenle konuşman en sağlıklısı Ne desek boş. Genişletmek için tıkla... Şansıma müdür yardımcısı raporlu. İnternette dönem başlarında oluyor diye gördüm. Fikir almak istedim. Önceden yaşayan varsa.
dex Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 519 Çözümler 8 Beğeniler 434 Yer Türkiye 8 Ekim 2025 #4 15451 dedi: Şansıma müdür yardımcısı raporlu. İnternette dönem başlarında oluyor diye gördüm. Fikir almak istedim. Önceden yaşayan varsa. Genişletmek için tıkla... YKS'de TYT zaten ortak. AYT'de en kötü sözel alanları çözersin ve bu alandan tercih verirsin. En kötü ihtimali söylüyorum tabii. En sağlıklısı, geldiği an git konuş.
15451 dedi: Şansıma müdür yardımcısı raporlu. İnternette dönem başlarında oluyor diye gördüm. Fikir almak istedim. Önceden yaşayan varsa. Genişletmek için tıkla... YKS'de TYT zaten ortak. AYT'de en kötü sözel alanları çözersin ve bu alandan tercih verirsin. En kötü ihtimali söylüyorum tabii. En sağlıklısı, geldiği an git konuş.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 8 Ekim 2025 #5 İlk 1-2 hafta içerisinde değiştirmen lazım. Yoksa daha sonra değiştiremezsin.