Teknocuk

Çalışkan
Son sınıf öğrencisiyim, şu anda özürsüz devamsızlığım 9.5 gün. Hiç özürlü devamsızlığım yok zaten geçen senelerde de okula dileköe yazıp özürsüzleri özürlüye geçiriyordum ancak bu sene ilk defa 10'a ulaştı devamsızlığım. Normalde sene sonu özürsüz 10 gün olursa kalıyorsunuz ancak sene içinde de 10 olduğunda otomatik kalma gibi bir durum var mı?

Son sınıf öğrencisiyim, şu anda özürsüz devamsızlığım 9.5 gün. Hiç özürlü devamsızlığım yok zaten geçen senelerde de okula dileköe yazıp özürsüzleri özürlüye geçiriyordum ancak bu sene ilk defa 10'a ulaştı devamsızlığım. Normalde sene sonu özürsüz 10 gün olursa kalıyorsunuz ancak sene içinde de 10 olduğunda otomatik kalma gibi bir durum var mı?

Hayır yok 10,5 günden 5'e aktarttım geçen gün.

Devamsızlık bu kadar sıkıntı mı hala? Ben 64 gün okula gitmemiştim 12. sınıfta ve velim gelip tek günde sildirmişti tüm devamsızlıklarımı. En son 2019 yılında böyleydi. Şu an nasıl bilemem ama 3 5 gün devamsızlıktan öğrenciye sınıf tekrarı yaptırtmak da gerçekten yazık. Suistimaller haricinde inisiyatif alınmalı diye düşünüyorum.

Velinle gidip özürlüye çevirtebilirsin.